Connect with us

Kultura

Premijerno odigrana “Urnebesna tragedija” u Narodnom pozorištu

Foto: Pixabay

Premijera predstave “Urnebesna tragedija” prema čuvenoj drami Dušana Kovačevića, u režiji Jagoša Markovića, izvedena je na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.

Uloge snažnih i tragikomičnih likova, antijunaka iz ovog komada tumače Nikolina Friganović, Željko Erkić, Petar Vasiljević, Nela Mihailović, Aleksandar Vučković, Sandra Bugarski, Branko Bane Vidaković, Ljubiša Savanović i Marija Nedeljkov.

Projekat je realizovan kao koprodukcija sa Narodnom pozorištem Republike Srpske iz Banjaluke, tako da su angažovani glumci iz ta dva teatra.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu