Connect with us

Kultura

„Prekretnica“ u Beogradu i Novom Sadu

Foto: Promo

U susret Svetskom danu pozorišta za decu i mlade koji se širom planete obeležava 20. marta, nacionalni savez pozorišta za decu i mlade Srbije (ASITE) najavio je veliki međunarodni skup koji će se po prvi put od kada je osnovana svetska organizacija pozorišta za decu i mlade 1965. godine održati ne samo u Srbiji, već uopšte u ovom delu Evrope.

Od 13. do 25. novembra na više od 10 lokacija u Beogradu i Novom Sadu okupiće se nekoliko stotina najvažnijih profesionalaca koji rade u pozorištima za decu i mlade na svim krajevima sveta, kako bi razmenili znanja i iskustva, podržali mlade umetnike, pogledali najkvalitetnije predstave za decu i mlade iz Srbije i regiona, povezali se i napravili dogovore i planove za dalji rad i saradnju.

Kultura za decu je oblast kojoj se ne posvećuje dovoljno pažnje a koja predstavlja stožer kulturnog života, zdravog društva, društva koje brine o budućim generacijama i koje uključuje sve pripadnike ravnopravno.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu