Povežite se sa nama

OI2020

Pobeda i poraz Milice Nikolić

Objavljeno

on

UKRAJINKA USPEŠNIJA

Naša džudistkinja Milica Nikolić dobro je počela takmičenje u kategoriji do 48kg  i u prvom kolu pobedila je iponom Francuskinju Širin Bukli. Milica je dominirala tokom celog meča, zasluženo se plasirala u drugo kolo, ali tamo nije imala sreće jer je naletela na Ukrajinku Dariju Bilodid (21), sjajnu mladu džudistkinju koja je svetska i evropska prvakinja. Meč je bio egal do samog kraja, a onda je vazarijem Bilodid stekla odlučujući poen tako da je duel osmine finala završen porazom Milice Nikolić rezultatom 1:0.

 

Foto OKS / pripremio Aleksandar Kovandžić

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

OI2020

Srbija dočekala šampione

Objavljeno

on

SJAJNA ATMOSFERA ISPRED GRADSKE SKUPŠTINE

Srpski olimpijci koji su osvojili medalje na najvećem svetskom sportskom nadmetanju u Tokiju dočekani su sinoć u Beogradu. Na tradicionalnom mestu, balkonu Skupštine grada Beograda našli su se sportisti koji su obradovali naciju medaljama.

Hiljade građana okupili su se na platou ispred Starog Dvora i pesmom, skandiranjem i gromoglasnim aplauzom pozdravili su osvajače olimpijskih medalja i njihove trenere, kao i članove Misije OKS. Na balkon su prvi izašli osvajači bronzanih medalja, Milenko Sebić, Tijana Bogdanović, Zurab Datunašvili, basketaši 3×3 i odbojkašice. Nakon njih publika je pozdravila Damira Mikeca, osvajača srebrne medalje, kao i Milicu Mandić, Jovanu Preković i vaterpoliste Srbije, osvajače zlatne olimpijske medalje.

– Dobro veče Srbijo, dobro veče Beograde. Želim da pozdravim svoje Aranđelovčane koji me čekaju sada i da vam kažem da se snovi ostvaruju ako vredno radite i ako verujete svim srcem – rekla je Jovana Preković obraćajući se prisutnima sa balkona.

Zahvalnost publici i građanima Srbije iskazali su i Filip Filipović, Damir Mikec, Milica Mandić, a na srpskom je „Hvala vam, živela Srbija!“ izgovorio i Zurabi Datunašvili.

 

Foto OKS

 

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • lager

Sponzorisano

  • dezinfekcija

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu