Connect with us

Kultura

Pijanistkinja Jol Eum Son 2. aprila na Kolarcu

Jol Eum Son / Foto: Marco Borggreve

Steinway & Sons koncertna sezona 2022/2023. nastavlja se nastupom pijanistkinje Jol Eum Son 2. aprila u 20 sati u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

Poetska elegancija, urođeni osećaj za ekspresivne nijanse i moć da se projektuju smeli dramatični kontrasti su među glavnim atributima pijanizma Jol Eum Son… Čuli smo virtuoznost na visokom nivou koja je predstavljena ne pretenciozno uz minuciozno i pre svega efektno isviravanje svakog pasaža…”   Radoš Mitrović, Radio Beograd 2

Nakon uspešno održanih koncerata prestižnih pijanista današnjice, Piano Land i Kolarčeva zadužbina predstavljaju nastavak koncertnog serijala u okviru STEINWAY & SONS KONCERTNE SEZONE 2022/2023. zadržavajući početni koncept da publici u Velikoj dvorani predstave eminentna imena svetskog pijanizma kao i da promovišu Steinway & Sons instrument, jedinstven po svojoj izuzetnosti kvaliteta.

Predstojeći koncert STEINWAY & SONS KONCERTNE SEZONE   će beogradskoj publici 2. aprila sa početkom u 20h, predstaviti koreansku pijaniskinju Jol Eum Son, pijanističkoj zvezdu koja je već osvojila srca publike Kolarčeve zadužbine.

Ovog puta, Jol Eum Son će se predstaviti publici Velike dvorane, pažljivo odabranim programom u slavu Rahmanjinova i obeležavanja 150 godina od rođenja i 80 godina od smrti ovog slavnog kompoziotra.

Na programu su:

  • S. Rahmanjinov, 13 prelida, op. 32
  • Skrjabin, 24 prelida, op. 13

Ulaznice su u prodaji na biletarnici Kolarčeve zadužbine i prodajnim mestima Ticket vision. Cena ulaznica 2.500,00 i 3.000,00 dinara.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu