Connect with us

Informacione Tehnologije

Pandemija ubrzala digitalizaciju poslovanja za 10 godina

Foto: Unsplash

Istraživanje softverske kompanije Endava u kom je učestvovalo 1.000 IT seniora pokazalo je da je pandemija razotkrila probleme sa njihovom tehnologijom i uticala na to da ubrzaju digitalnu transformaciju za čak deset godina.

„Ovaj trend će se nastaviti, a organizacije će u narednom periodu ulagati više novca u razvoj veština koje su im potrebne za poboljšanje njihovih digitalnih kompetencija“, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Većina IT stručnjaka je navelo da su morali da uvedu veoma brze promene. Čak 84 % organizacija je izjavilo da su, zbog brzih tehnoloških zaokreta koje su načinili, procesi njihovog digitalnog usvajanja ubrzani za čak deset godina.

„Pandemija COVID-19 pokazala je globalnim organizacijama da postoji stvarna potreba da budu fleksibilni i brzi prilikom kreiranja i primene digitalnih strategija. Operativna okruženja su se promenila skoro preko noći i kompanije su morale brzo da se prilagode i implementiraju novu tehnologiju za rešavanje nastalih problema. Ovaj pristup je potvrđen i tokom pandemije. Važno je da preduzeća idu u korak sa evolucijom tehnologije kako bi mogli, ne samo da prate sopstvene strategije usvajanja digitalnih tehnologija, već i da reaguju na nepredviđene probleme“, rekao je Džon Kotrel, CEO kompanije Endava.

Od anketiranih kompanija, 92 % njih je navelo da su povećali budžet za digitalizaciju, dok je 95 % njih najavilo da će ulagati više u razvoj digitalne sposobnosti.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacione Tehnologije

Zaštitite Vaš novi iPhone 15 i Apple Watch 9 najboljom zaštitom!

mobile outfitters

Mobile Outfitters je vodeća svetska kompanija za zaštitu telefona, satova, lap topova, tableta i ostalih uređaja. Sedište kompanije je u Filadelfiji i sa preko 1000 lokacija u više od 60 država širom sveta predstavlja svetskog lidera u inovacijama zaštite telefona i ostalih uređaja. Zaštita je dostupna za skoro sve modele telefona koji postoje na tržištu.

Zaštitne folije koje proizvodi američka kompanija Mobile Outfitters štite uređaje od grebanja, udaraca i padova a da pritom uređaji zadržavaju svoj originalni izgled. Premium Fusion zaštitna folija i Fusion bamper je najjača zaštita ove renomirane kompanije, testirana i na najjače udarce i padove.

Mobile Outfitters omogućava i doživotni program zamene jedinstven na tržištu, gde kupac samo kod prve instalacije plaća punu cenu, nakon toga može menjati svoje stare zaštitne folije za nove po ceni instalacije, bez naplate novih zaštitnih folija.

Već sada je dostupna maksimalna zaštita za iPhone 15 i Apple Watch 9!

Prezentaciju otpornosti i snage zaštitnih folija kao i profesionalnu postavku folija na Vaš telefon možete obaviti na sledećim lokacijama:

  • Šoping centar Ušće 2. sprat –  tel: 060 5000 005
  • Šoping centar Delta City 1. sprat – tel: 066 5500 007
  • Šoping centar Ada Mall 2. sprat – tel: 066 5500 077

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu