Connect with us

Izložbe

Otvorena grupna izložba “Afternature – iščekivanje promene”

Foto: Promo

Grupna izložba “Afternature – iščekivanje promene” otvorena je u Galeriji DOTS na Donjem Dorćolu u Beogradu i trajaće mesec dana.

Projekat obuhvata dela umetnika iz Srbije i Holandije – Rob Bouvman, Slavica Dragosavac, Stevan Kojić, Nataša Kokić, Hejs van Lit, Inge Shautsen, dok su kustoskinje – Mirjana Dušić i Ljuba Jovićević.

Oni su okupljeni oko ideja o prostorima u kojima se preklapaju sadašnjost i budućnost, prirodnost i artificijelnost, sećanje i realnost.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu