Connect with us

Kultura

Otvoren konkurs za umetnički bazar „BluzArt“

Foto: Promo

Bluz i Pivo organizuje svoj četrnaesti po redu „BluzArt Bazar“, događaj koji povezuje domaće umetnike i kreativce, promoviše njihov rad i pruža mogućnost za ostvarenje plodonosne saradnje sa publikom.

Ovaj događaj koji oplemenjuje društvo i kulturu, održaće se 16. aprila u klubu Bluz i Pivo, Cetinjska 15, sa početkom u 14h.

Umetnici će imati priliku da izlože svoja dela na neku od prodajnih tezgi na malom sajmu rukotvorina u urbanom centru Beograda. Ukoliko ste umetnik, rukotvorac, kreativac i imate svoj mali biznis, iskoristite priliku da se prijavite i predstavite svoje rukotvorine, promovišete svoj brend i prodate svoje rukotvorine. Svi samostalni umetnici i rukotvorci mogu se prijaviti na konkurs do 12. aprila, popunjavanjem formulara na sledećem OVOM LINKU.

Važno je napomenuti da je kotizacija za učešće na Bazaru 1500 RSD i da je broj mesta za izlagače ograničen. Stoga, ukoliko ste zainteresovani, požurite sa prijavama! Svi učesnici dobijaju izlagački – prodajni pult, promociju i afirmaciju njihovog brenda, kao i tehničku podršku.

Očekuje se puno kreativnih i unikatnih radova, rukotvorina, širokih osmeha i pozitivne energije uz fantastičnu muziku. BluzArt Bazar nudi mogućnost neposredne komunikacije između umetnika i publike, što je jedna od glavnih prednosti ovog događaja. Zato pozivamo sve da nam se pridruže da zajedno podržimo umetnike! Dobrodošli ste na BluzArt Bazar!

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert „Možda spava“ u Galeriji Artget

Foto: Pixabay

Koncert pod nazivom „Možda spava“ biće održan u Galeriji Artget (Trg Republike 5/1) od 21 sat.

Koncert će izvesti sopran Jovana Čurović, flautista Miloš Miketić i pijanistkinja Maša Babić.

Program obuhvata dela Sen-Sansa, Brage, Debisija, Godarda, Kohlera, Žorža Hijam, Gobera i Rajka Maksimovića.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu