Connect with us

Književnost

Održana promocija knjige “Beograd novog doba 2”

Beograd novog doba 2, book cover

Sinoć je u Italijanskom Institutu za kulturu u Beogradu održana promocija knjige “Beograd novog doba 2” autora Dejana Voštića.

U neobičnom konceptu fuzije muzike i književnosti, o novoj knjizi govorili su moderatorka, poznata novinarka Biljana Obradović i autor Dejan Voštić.

Posetioci ove neobične književne večeri, inspirisane muzikom osamdesetih, devedesetih godina i modernim ritmovima novog doba, imali su priliku da čuju i autorov osvrt na život u Beogradu iz poslednjih dekada prošlog veka.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

Promocija knjige „Goli otok -istorija“ večeras u Kolarcu

Foto: Pixabay

Knjiga „Goli otok – istorija“ Martina Previšića biće predstavljena u 18 sati u Kolarčevoj zadužbini, najavila je izdavačka kuća „Vukotić Media“

Ovo je prva celovita studija logora na Golom otoku koja se temelji na mnogobrojnim dokumentima iz Udbinih arhiva kao i nizu svedočanstava bivših logoraša.

Analizirajući kompleksni sistem logora za internaciju ibeovaca, Previšić je uspeo spojiti naučnu preciznost istoričara s talentom pripovedača, osećajem za pojedinca i njegove dileme, izazove vremena i tragediju ideologije.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu