Povežite se sa nama

Kultura

Nipplepeople u avgustu u Novom Sadu i Beogradu  

Objavljeno

on

NipplePeople / Foto: Nemanja Đorđević

Elektro pop duo Nipplepeople održaće koncerte ovog leta u Novom Sadu i Beogradu, posle pauze od više od godinu dana izazvane pandemijom.

Prvi nastup očekuje nas 13. avgusta u 20 sati u Promenadi u Novom Sadu a drugi 22.avgusta od 21 sat u beogradskoj Barutani.

NipplePeople / Foto: Nemanja Đorđević

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla „Frka“ i „Sutra“ beleže milionske preglede na Youtube servisu. O njima ne postoji zvanična biografija i nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave.

Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su „Sutra“, „Broj“, „Bolji“, „Ne volimte“ i „Balkan Express“

Na predstojećim koncertima bend će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizuelnim elementima.

NipplePeople / Foto: Nemanja Đorđević

Ulaznice za koncert u Novom Sadu po ceni od 1200 dinara mogu se kupiti preko prodajne mreže www.gigstix.com. Ulaznice za beogradski nastup, takođe po ceni od 1200 dinara mogu se nabaviti preko prodajne mreže www.tickets.rs.

Na oba koncerta važiće i ulaznice kupljene za odložene nastupe benda planirane u martu 2020. godine.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

Slovenački film „Ja sam Frenk“ u bioskopima

Objavljeno

on

Ja sam Frenk / Foto: Promo

Najnoviji film Metoda Peveca „Ja sam Frenk“ istražuje tenzije između starih i novih načina rada u nezavisnoj, postkomunističkoj Sloveniji, usredsređene na porodični spor oko nasleđa.

Slobodouman, ali emocionalno uznemiren Frenk (Janez Skof), još uvek idealista o sada odbačenoj socijalističkoj ideologiji, vraća se kući da pročita testament svog pokojnog oca. Njegov otac je bio lider u tranziciji zemlje ka slobodnom tržištu, ali Frenk sumnja da je novac od nasleđa možda zarađen nezakonitim poslovima. Frenkov brat, kapitalistički nastrojen Brane (Valter Dragan) veruje da ima puno pravo na nasledstvo. U međuvremenu, uspavani ljubavni trougao između dva brata i Braneove supruge Ines (Katarina Cas) ponovo dolazi u prvi plan.

Ja sam Frenk / Foto: Promo

Ulogu u filmu ima čuveni jugoslovenski glumac Radko Polič koga domaća publika pamti kao strogog kapetana Ditriha koga zavodi pevačica Balkan ekspresa Lili.

„Scenario za film „Ja sam Frenk“ nastao je zbog Frenka. Iako je on samo izmišljeni junak, jednog dana je skoro bukvalno pokucao na moja vrata. Pratio ga je vonj alkohola i krčmarske priče. Počeo je govoriti o svom bratu, o ocu, o svojoj ljubavi, o muzici i opet o sebi. Zaveo me, verovao sam mu i zapisao njegove priče“, o filmu je rekao reditelj Metod Pevec.

Ja sam Frenk / Foto: Promo

Film „Ja sam Frenk“ možete pogledati u biokopima:  Kombank Dvorana, Cine Grand Rakovica, Cinpelexx Ušće, Tuckwood Beograd, Vilin Grad Niš, Cine Grand Delta planet Niš, Kulturni centra Novi Sad, kao i u bioskopima na Paliću, u Požarevcu, Kovinu i Lazarevcu.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Amazonija

Sponzorisano

  • AUTOkm -proveri svoju kilometrzu

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu