Connect with us

Politika

Miroslav Lajčak razgovarao sa Šoleom i Eskobarom u Njujorku

Photo: Unsplash

Lajčak je napisao na platformi X da je s „dobrim prijateljima“, savetnikom američkog državnog sekretara Derekom Šoleom i zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijelom Eskobarom.“Uvek korisno da se ponovo potvrdi da delimo isto razumevanje situacije na Zapadnom Balkanu i da smo na istoj liniji oko puta napred“, napisao je Lajčak.

Lajčak u Njujorku prisustvuje 78. zasedanju Generalne Skupštine UN gde delegaciju Srbije predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika

DSK će ove sedmice objaviti stav o Statutu ZSO

Photo: Unsplash

„DSK je na sastanku Glavnog odbora ovlastio novoizabrano rukovodstvo da zauzme stav i tokom narednih dana, naime do kraja nedelje, rukovodstvo DSK će se sastati i razgovarati o nacrtu statuta“, kazao je on.

Kako je naveo, na sastanku Glavnog odbora stranke razgovaralo se i ostalim organizacionim pitanjima.

„Odlučili smo da u narednim danima i nedeljama započnemo interni konsultativni proces u izradi izborne liste poslanika DSK za naredne izbore. Nameravamo da napravimo izbornu listu mnogo ranije, što bi kandidatima dalo više vremena da se sami organizuju“, rekao je Abdidžiku.

Komentarišući poziv predsednice Kosova Vjose Osmani za sastanak sa predstavnicima opozicije o nacrtu statuta ZSO, rekao je da će učestvovati, ali da još nije dobio takav poziv.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu