Connect with us

Politika region

Milica Đurđević Stamenkovski: „Iako je minutaža skromna, prihvatam poziv Pinka“

Foto: Unsplash

Milica Đurđević Stamenkovski, kandidatkinja Zavetnika za predsednicu Srbije prihvatiće poziv televizije Pink da u ponedeljak od 17 sati i 30 minuta predstavi sebe kao kandidatkinju na toj televiziji.

– Ta minutaža je više nego skromna, posebno ako uzmemo u obzir da je to televizija koja nije davala veći prostor opozicionim političkim strankama. Ali nemam praksu da određujem medijima kada će me pozvati, u kom formatu, na koju temom ili priliku. Odavizavam se svim medijskim kućama u Srbiji, i onima koje su naklonjenije opozicionom narativu i onima koje imaju prorežimski kurs. Ne obraćam se uredništvu medija već građanima Srbije i ne želim da ih delim prema tome koje medija prate – kazala je Đurđević Stamenkovski za Danas.

Kako je dodala, učestvovaće u svim emisijama koje budu bile do kraja kampanje u ponudi.

Televizija Pink je dodelila svim učesnicima na izborima 3. aprila besplatne termine.

Posle žreba utvrđen je raspored njihovog pojavljivanja na toj televiziji.

Svi predsednički kandidati su dobili termin od 15 minuta, svakog radnog dana od 17 sati i 30 minuta, a sve liste termin u 17 sati i 55 minuta i u 18 sati i 15 minuta.

Svakoga dana će se predstaviti po dve liste.
I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Vuk Jeremić („Narodna stranka“): „Izbori će biti trenutak istine“

Photo: Unsplash

Kako je saopšteno iz Narodne stranke, Jeremić je na Izbornoj Skupštini Gradskog odbora Narodne stranke u Požarevcu rekao da bi „svi oni, kojima je interes Srbije na prvom mestu, trebalo da budu svesni da danas, kada sudbina našeg naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji i celovitost države visi o koncu, jedini odgovoran korak može biti široko nacionalno okupljanje svih patriotskih snaga u Srbiji“.

„Tu pre svega mislim na naše kolege iz parlamenta, Novi DSS, POKS, Zavetnike i Dveri, ali i vanparlamentarne organizacije koje se nedvosmisleno zalažu za državotvornu, suverenističku politiku, kao što je DJB“, dodao je Jeremić.

Jeremić je naveo da se prozapadna opozicija ujedinila, i čestitao im na tome.

„Nema opravdanja da i stranke patriotske orijentacije to isto ne urade, ako nam je iskreno stalo do toga da se zaustavi srljanje u propast i veleizdaju“, zaključio je Jeremić.

Za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac izabran je Nenad Ilić, a izabrani su i delegati za Skupštinu Narodne stranke, zakazanu za 22. oktobar.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu