Connect with us

Politika

Kosovski ministar Krasnići odgovorio Eskobaru

Photo: Unsplash

Krasnići je tako odgovorio na izjavu specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara da bi ostavke bile brži i bolji način, ukoliko kosovske vlasti žele da održe nove izbore na kojima bi učestvovali Srbi, prenosi KoSSev.

Prema pisanju tog portala, Krasnići je naglasio da je Administrativno uputstvo za smene gradonačelnika jedini način da se novi izbori održe.

Administrativno uputstvo je demokratski proces. Sve ostalo nije zahtev tamošnjih građana, već zahtev iz Beograda. To nisu zahtevi u korist građana, rekao je on i podsetio da je Beograd i opstruisao i sprečio Srbe da učestvuju na izborima.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika

DSK će ove sedmice objaviti stav o Statutu ZSO

Photo: Unsplash

„DSK je na sastanku Glavnog odbora ovlastio novoizabrano rukovodstvo da zauzme stav i tokom narednih dana, naime do kraja nedelje, rukovodstvo DSK će se sastati i razgovarati o nacrtu statuta“, kazao je on.

Kako je naveo, na sastanku Glavnog odbora stranke razgovaralo se i ostalim organizacionim pitanjima.

„Odlučili smo da u narednim danima i nedeljama započnemo interni konsultativni proces u izradi izborne liste poslanika DSK za naredne izbore. Nameravamo da napravimo izbornu listu mnogo ranije, što bi kandidatima dalo više vremena da se sami organizuju“, rekao je Abdidžiku.

Komentarišući poziv predsednice Kosova Vjose Osmani za sastanak sa predstavnicima opozicije o nacrtu statuta ZSO, rekao je da će učestvovati, ali da još nije dobio takav poziv.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu