Connect with us

Društvo

Jubilarni 15. Weekend održan pod sloganom #SAMODOĐI

Foto: Dušan Stojaković

Ovogodišnji jubilarni Weekend održao se pod sloganom #SAMODOĐI. Bila je to poruka svim posetiocima koji su u dobroj atmosferi ispratili leto i dočekali jesen uz predivnu rovinjsku kulisu.

Više od 5.0000 posetioca uživalo je u panelima, predavanjima, koncertima, izložbama i networkingu, istovremeno upijajući posljednje zrake sunca. Kreativno okruženje bilo je prilika da se okupe neki od najboljih predavača iz celog sveta te na gotovo 40 panela, predavanja i razgovora ugoste 100 govornika.

Razloga za slavlje ovih je dana u Rovinju bilo mnogo, od vrhunskih panela i predavača, do ludih žurki. Ove godine se vodila rasprava o ljudskim pravima i fake news-u, slušala su se poučna predavanja o najavljivanoj recesiji, web 3.0, agencijama 2.0, raspravljalo se može li se inovativnost naučiti, a sve su zaokružili TV maratonci – prepoznatljiva TV lica regije i panel značajnog imena Pušiona, tokom kojeg su panelisti otkrili svoje najveće poslovne promašaje.

Ono po čemu će ovogodišnji Weekend Media Festival ostati upamćen je odlična atmosfera koju su od samog otvaranja držali na vrhuncu Darko Rundek / Jazz orkestar HRT-a, Matija Cvek & Funkensteins, Konstrakta & Zemlja Gruva, Marija Mirković i brojni drugi.

Još jednom je važno napomenuti da je ovogodišnji weekend posetilo više od 5.000 ljudi iz Hrvatske, regiona ali i iz svega. Bilo je 100 govornika na ukupno 40 panela i predavanja. Proglašen je pobednik prvog „FoodTech Startup Competitiona“ i održala se jedna od najuticajnijih svetskih izložbi „Tolerance Poster Show“. Dogodilo se čak 9 koncerata na tri pozornice i naravno nezaboravno iskustvo druženja, networkinga, učenja i zabave!

Iz organizacije Weekend Media Festivala navode da uskoro kreću sa pripremama Weekend.16  #STAYTUNED!

(weekend.hr)

I.T.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Bivša veganka priznala: „Veganstvo je bila najgora odluka u mom životu“

Pixabay

Bivša veganka i studentkinja prava Viktorija Ferez iz Atlante redovno na svom profilu na Tiktoku pokazuje šta jede u okviru svoje „mesožderne ishrane“, a u jednom snimku je priznala da je njena odluka da postane vegan bila najgora u njenom životu.

Viktorija je sedam meseci na takozvanoj mesožderskoj ishrani, u kojoj se konzumiraju samo namirnice životinjskog porekla (uz vodu i so), bez povrća, voća, biljnih ulja, pa čak i začina.

Zažalila je što je prešla na veganstvo

Bivša veganka tvrdi da je ovakva ishrana izlečila njene zdravstvene probleme, poput bolova u zglobovima, akni, sinusa, glavobolje i nadimanja. Viktorija je rekla da je jednom popustila pred „veganskom propagandom“ i počela da pije ovseno ili bademovo mleko i da jede povrće svaki dan.

„Nikada više ne bih podvrgla svoje telo tome. Priznajem da je najgora odluka u mom životu bila da pomislim da je veganstvo ispravno“, otkrila je ona i dodala da se nikada nije osećala bolje.

Bez voća, povrća i šećera

„Potpuno sam izbacila sve vrste šećera: voće, ugljene hidrate i prerađeni šećer. Ne jedem biljke, ne jedem povrće. Nikada se ne bih vratila toj hrani jer sam se osećala tako loše, a sada se osećam tako dobro“, objasnila je ona.

Sada za doručak jede jaja sa slaninom ili pljeskavicu, pije kafu sa šlagom i jede biftek svako veče.

@vic.ferraz beef short ribs are one of my fav high fat meals #carnivore #fyp #carnivorediet #highfatdiet ♬ original sound – VICTORIA

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu