Connect with us

Kultura

Humanitarni koncert za Draganu i Ivana Šimulaka

Amajlija / Foto: Promo

Udruženje građana „Eko Momentum“ organizuje Humanitarni koncert za prijatelje Draganu i Ivana Šimulaka, koji su nesretnim sticajem okolnosti u junu 2022. imali saobraćajnu nesreću, i ostali oboje bez leve noge.

Sada im je potrebna pomoć da bi mogli da nabave proteze koje će im u velikoj meri omogućiti povratak normalnim životnim aktivnostima, ali je cena proteza takva da ih je u našim uslovima veoma teško priuštiti, stoga će sav prihod od koncerta biti usmeren za ovu namenu.

Koncert se održava 15. juna, a  nastupaju bendovi Amajlija, Eksploziv uz specijalne goste Zlatka Karavlu (Griva) i Nenada Pagonisa, te Cvikerton, bend Ivana Šimulaka.

Ulaznice mogu da se kupe online na  https://bit.ly/45zGd0r kao i u centralnoj biletarnici Gigstixa u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Cena u pretprodaji je 1.000 dinara, a na dan koncerta cena ulaznice biće 1.200 dinara. Biletarnica i vrata Fabrike otvaraju se u 18 časova, a koncert će početi u 19 časova.

Oni koji žele da pomognu, mogu to učiniti i uplatom na namenski dinarski račun 205-9001031535327-53.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Gitarista Tomi Emanuel 9. novembra u Novom Sadu

Foto: Promo

Australijski gitarista Tomi Emanuel (Tommy Emmanuel) održaće koncert 9. novembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, saopštili su organizatori iz Gitar (Guitar) art festivala (GAF).

Koncert „legende svetske gitare“ biće prilika da čujemo Emanuelove numere koje su „bogate zrelim melodijama i radošću uhvaćenom u trenutku“, naveo je GAF.

„Radost je uvek prisutna jer ja za njom tragam u muzici. Videti iznenađenje u očima ljudi je vredno življenja i rada. Ne mogu a da ne sviram ljudima sa svim srcem koje je preplavljeno radošću zato što se nalazim u trenutku za koji sam celoga života radio“, naveo je Emanuel.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu