Connect with us

Aktuelno

Humanitarna vožnja „Donosimo osmeh“ 29.avgusta

Donosimo Osmeh
Foto: Promo

Humanitarna vožnja pod sloganom „Donosimo osmeh“ biće održana u nedelju, 29.avgusta u Beogradu, u organizaciji Gradskih dostavljača.

U okviru ove akcije prikupljaće se novčana sredstva za decu iz Udruženja samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom „Plava školjka“ i za malu Vanju Malovic-Fondacija „Budi human Aleksandar Šapić“.

Vanja je rođena 2019.godine kao zdravo dete ali posle samo dva i po meseca dijagnostikovana joj je bolest mišića. Ona ne može da hoda, da jede, da guta i da diše kao druga, zdrava deca. Postoji lek koji može da zaustavi napredak ove bolesti. Nakon 5 meseci ona je dobila lek i njena bolest je usporena, ali Vanja je i dalje u teškom stanju i dane provodi u krevetu.

 

Beogradski gradski dostavljači pozivaju sve svoje kolege i koleginice ali i sve zainteresovane građane da učestvuju u ovoj akciji i zajedno pomognu maloj Vanji !

Okupljanje 29.avgusta na Slaviji

Okupljanje je planirano za nedelju, 29.avgust u 9 sati kod kružnog toka na Slaviji u Nemanjinoj ulici, u smeru ka Autokomandi. Beogradski dostavljači okupiće se u svojim vozilima, u automobilima, na motorima, biciklima i trotinetima i zatim se  u pratnji policije kretati ka Autokomandi.

Donesi, Glovo, Wolt, Car go butler, Potrčko, Star,  samo su neki od dostavljača poznatih kompanija koji su potvrdili svoje učešće, a očekuje se još mnogo onih koji će svojim prisustvom dati doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Bogat program

Na kraju dana “Kofer teatar“ će odigrati pozorišnu dečiju predstavu „Čarolija na kraju predstave“ a biće organizovan i raznolik muzički program, uz mađioničare i klovnove, glumce i pevače, koji će se potruditi da vrate osmeh na lica mališana.

Sponzori događaja prisutnima će obezbediti osveženje, a nakon druženja i uživanja sa učesnicima, sledi vožnja dece do Zvečanske ulice.

Beogradski gradski dostavljači pozivaju sve građane da se okupe u što većem broju. Cena ulaznice na je na dobrovoljnoj bazi, te se očekuje da svako pomogne onoliko koliko je u mogućnosti.

Očekuje se zvanično odobrenje gradskih vlasti i institucija kako bi se ova jedinstvena i humanitarna akcija održala.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Humanitarna vožnja „Donosimo osmeh“ 29.avgusta - UrbanStandard

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aktuelno

Sud naredio Lidlu da prestane da prodaje jedan proizvod i da uništi zalihe

Foto: Lidl zvanični sajt

Čokoladni zečići kompanije Lindt & Spruengli umotani u foliju zaslužuju zaštitu autorskih prava, presudio je u četvrtak najviši švajcarski sud, naloživši nemačkom lancu supermarketa Lidl da prestane da prodaje sličan proizvod u Švajcarskoj i uništi zalihe.

Istraživanja koje je predstavio Lindt pokazuju da je njegov čokoladni uskršnji zeka dobro poznat javnosti, saopštio je švajcarski sud, dodajući da će ga potrošači verovatno pomešati sa Lidlovim, uprkos nekim razlikama.

Savezni sud je time poništio prošlogodišnju presudu privrednog suda u korist dve švajcarske filijale nemačkog Lidla i naložio im da unište svoje zalihe čokoladnih zečića, prenosi časopis Feniks, piše N1 .

„Uništavanje (zaliha) je adekvatna odluka, pogotovo jer ne mora da znači da se i čokolada mora uništiti“, objašnjava se u presudi.

Švajcarski proizvođač vrhunske čokolade Lindt vodio je mnoge sudske bitke da zaštiti jedan od svojih najprodavanijih proizvoda.

Nemački savezni sud presudio je prošle godine da je zlatni ton folije u koju su umotani Lindtovi uskršnji zečevi zaštićen žigom.

 

 

(b.i)

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu