Povežite se sa nama

Društvo

Humanitarna akcija – aukcija „Donosimo osmeh“

Objavljeno

on

Uskoro kraja humanitarnoj aukciji „Donosimo osmeh“ , u kojoj učestvuju i poznate ličnosti, sportisti, pevači, muzičari, kao i svi oni koji mogu i žele da pomognu za Vanju Malović, kojoj je pomoć preko potrebna.

Treba pomoći, jer svaki znak pažnje, novca i pomaka, može mnogo značiti, a to je pre svega život i sreća.

Na aukciji koja završava sutra  (08.10.2021) u toku dana su uglavnom potpisani kolekcionarski predmeti i to: majica Vaterpola reprezentacije Srbije i dres ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Košarkaški dres Srbije sa potpisom Milice i Ane Dabović, Ogrlica, koju je nosila poznate svetska, mega zvezda Dženifer Lopez, rukavice golmana Milana Borjana, dres KK Partizan sa potpisom svih igrača, palica svetski mega popularnog benda SCORPIONS, kao i majce sa turneja Mashin Hed-a i Ramštajna.

Aukcije se održava preko našeg popularnog sajta za aukcije Limundo, a da bi ste ušli na humanitarnu aukciju kliknite na dugme

 

Društvo

Najbolje destinacije za solo putovanja koja regenerišu duh i telo

Objavljeno

on

U poslednje vreme ljudi sve češće sami odlaze na putovanje. Bez ljubavnog partnera ili društva, pokušavaju da se kroz iskustvo potpunog doživljaja mesta bolje povežu sa svojim mislima, razrešavajući dileme i stvari koje su od životne važnosti.

Ipak, nisu sve destinacije pogodne za ovakvu vrstu gotovo spiritualnih putovanja. U nastavku pogledajte listu destinacija koji su najbolje za samostalno putovanje i potpunu regeneraciju.

Lisabon

Reč je o sjajnom gradu u kojem se savršeno uklapaju istorijski centar, čudesne plaže i duh grada. Rado ćete čuti na gradskim ulicama, a svakako razmotrite i jednodnevni izlet do grada Kaškaiša, kao i čudesne Sintre. Takođe, Lisabon spada i među jeftinije glavne zapadnoevropske gradove koji svojom bogatom istorijom pruža jedinstven doživljaj kulture i civilizacije, piše portal Hayat.

Island

Zemlja je čudesna, pa ako ste za gledanje kitova, gejzira, kupanje na neobičnim mestima ili jednostavno odmor duše i tiela, ove možete slobodno da se prepustite čarima prirode koja deluje regenerativno.

Merida

Iako je reč o prilično udaljenom gradu, s obzirom na to da se nalazi u Meksiku, svakako se isplati posetiti ga. Naime, grad se ponosi bogatim majskim i kolonijalnim nasleđem, što se očituje kroz mnogo raznih boja, ali i mnoštvo crkvi. Nije skup, a odaje i utisak sigurnosti, pa su se u blizini smestile i neke poznate destinacije majske kulture, kao što je Čičen Ica. Odličan je za one koji vole da osete životno iskustvo starih civilizacija. A moža u tome pronađu i neku mudrost.

Toronto

Reć je o jednom od kulturno najraznolikijih gradova sveta i ako želite da probate jela od Aljaske do Australije, na pravom ste mestu. Naravno, tu je još i mnoštvo galerija, muzeja i raznih atrakcija, tako da je ova destinacija za one koji tokom putovanja žele sami da se prepuste hedonističkom zadovoljstvu svih čula.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • AUTOkm -proveri svoju kilometrzu

Sponzorisano

  • Turistička agencija VOS Travel

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu