Connect with us

Filmovi

„Hotel Transilvanija: Transformanija” u bioskopima ovog leta

Foto: Promo

Drakče više nije vampir i može na svetlost dana? Animirani hit „Hotel Transilvanija: Transformanija” stiže u bioskope od 19. avgusta!

Drakula i njegova družina vraćaju se ovog leta na veliko platno u izdanju u kome ih do sada nikad niste videli!  Od 19. avgusta bićete u prilici da se družite sa svojim omiljenim čudovištima u potpuno novoj avanturi „Hotel Transilvanija: Transformanija“. U sinhronizaciji četvrtog dela na srpski jezik, učestvovali su brojni glumci i glumice, kao i javne ličnosti iz sveta muzike.

Foto: Promo

Nakon što je misteriozni izum Van Helsinga dospeo u ruke simpatičnog Drakulinog zeta Džonija, usledila je katastrofa! Drakula i njegovi prijatelji pretvorili su se u ljude, dok se Džoni pretvorio u – čudovište! U svojim novim, neusklađenim telima, Drakula koji je ostao bez svojih moći i Džoni koji uživa kao čudovište, moraju da se ujedine i krenu na drugi kraj sveta u potragu za lekom pre nego što bude prekasno. Uz pomoć Mejvis i urnebesno zabavnog ljudskog Čopora, moraju da pronađu način da se vrate u svoja prvobitna izdanja pre nego njihove transformacije postanu trajne.

Režiju filma potpisuje dvojac koji čine Dženifer Kluska i Derek Drajmon. U četvrtom delu, tvorac animirane franšize Hotel Transilvanija Gendi Tartakovski se potpisuje kao scenarista i izvršni producent.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Filmovi

Konkurs za Indie Film Fitness Workshop

Foto: Promo

Dom omladine Beograda u okviru 8. Indie Belgrade – Festivala američkog nezavisnog filma, raspisuje konkurs za prijavu na Indie Film Fitness Workshop.

Radionica će biti realizovana od 11. do 13. novembra 2022. godine.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem konkursne dokumentacije, koja treba da sadrži kratku biografiju (ne dužu od jedne strane) i scenario ILI tritment ILI storilajn, na mejl [email protected] Rok za prijavu je 28.10.2022. Izbor kandidata obaviće se do 5.11.2022. Učešće u radionici je besplatno. Projekte selektuje i radionicu vodi reditelj i scenarista Darko Lungulov.

Vrlo je teško i neizvesno doći do svog prvog dugometražnog filma. Kako snimati nezavisne filmove, sa ili bez budžeta? Kako doći do svog prvog dugometražnog filma? Kako “prepakovati” scenario i učiniti ga lakšim za realizaciju? Ovo su samo neka od pitanja na koja će ovogodišnji Indie Film Fitness Workshop pokušati da vam pomogne u traženju odgovora.

Cilj radionice je da pomognemo da filmske ideje polaznika dobiju bolji oblik i neodoljivu filmsku figuru. Da im pokažemo kako da se oslobode svih viškova u priči ili suvišnih rediteljskih rešenja i zahteva, i da ono što krasi narativ i predstavlja njegovu vrlinu zasija u svom punom filmskom sajaju.

Festival američkog nezavisnog filma održava se već osmu godinu za redom u organizaciji Doma omladine Beograda, uz podršku Grada Beograda, Ambasade SAD u Beogradu i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Umetnički direktori festivala su Hristina Hadžiharalambus i Radoslav Pavković.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu