Connect with us

Hronika

Hapšenje u Somboru zbog nedozvoljenog skladištenja robe

Foto: mup.gov.rs

Efikasnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za bezbednost na rekama, Policijske uprave u Somboru, uhapsili su dva muškarca zbog nedozvoljenog sladištenja robe.

Jedan osumnjičeni je B.G. (40) državljanin Republike Srbije, dok je drugi Z.K. (49) državljanin Bosne i Hercegovine.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru, policija je izvršila pretres stanova i drugih prostorija, koje su koristili osumnjičeni na pet lokacija na teritoriji ovog grada i tom prilikom pronašli i privremeno oduzeli oko 14.300 litara naftnih derivata, 27.445 eura, 140 dolara i 2.760.880 dinara i mobilni telefon.

Protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, gde će uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(MUP/I.T.)

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Hronika

Osuđene medicinske sestre koje su maltretirale baku u Staračkom domu

Foto: Pexels

Vrhovni sud pustio je iz pritvora tri medicinske sestre, osumnjičene za napad na staricu u Staračkom domu „Orenda“ u Peći, potvrdila je portparolka suda Antigona Uka-LJutfiu, prenosi Reporteri.

Osnovni sud u Peći je 3. novembra 2022. godine odredio jednomesečni pritvor za tri medicinske sestre nakon napada na staricu, a Komora medicinskih sestara KiM oduzela im je dozvole za rad.

Takođe, Starčkom domu „Orenda“ oduzeta je dozvola nakon inspekcijskog nadzora koji je u tom centru izvršila Jedinica za inspekciju socijalnih usluga.

(novosti.rs/kosovo online)

I.T.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu