Connect with us

Kultura

Fondacija Sergei Polunin u Narodnom pozorištu

Foto: Promo

Fondacija Sergei Polunin u saradnji sa agencijom Fabrika, 17. oktobra, u 19.30, na velikoj sceni Narodnog pozorišta, organizuje humanitarno veče sa ciljem prikupljanja sredstava za nastavak školovanja talentovanih mladih baletskih umetnika iz Srbije, stipendista Fondacije SERGEI POLUNIN.

Fondacija Sergei Polunin bavi se produkcijom spektakularnih baletskih predstava čije se premijere održavaju na najprestižnijim baletskim scenama širom sveta, ali i poboljšanjem kreativnog okruženja baletana i svih drugih izvođačkih umetnika.

Njihov cilj nije samo ulaganje u produkciju baletskih predstava, već pre svega u talentovanu decu koju prepoznaje Sergei Polunin i koja zahvaljujući podršci Fondacije u školovanju postaju zvezde u usponu.

Fondacija Sergei Polunin ne omogućava samo školovanje mladih baletskih umetnika na čuvenim Svetskim baletskim akademijama, već ih i angažuje u baletskim predstavama u njihovoj produkciji i omogućava njihovu svetsku promociju, igrajući uz najvećeg baletana današnjice.

Cilj ove večeri je da se obezbede sredstva za nastavak školovanja stipendista Fondacije, koja moraju biti uplaćena do kraja godine.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Koncert pijaniste Rastka Pavlovića

Foto: Pixabay

Koncert pijaniste Rastka Pavlovića biće održan večeras u 20 sati u Galeriji ARTGET.

Rastko Pavlović je student treće godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Miloševića.

Dobitnik je brojnih nagrada u zemlji i u inostranstvu. Publici će se predstaviti delima Betovena, Šopena i Prokofjeva.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu