Connect with us

Književnost

Duhovita i poučna priča „Smiri se, Đole!“ u prodaji

Foto: Promo

U uzbudljivoj i zabavnoj priči „Smiri se, Đole!“ upoznaćete najboljeg i najvernijeg psa u gradu. Osim što će vas očarati živopisnim ilustracijama i sjajnim rimovanim tekstom, ova knjižica će vam otkriti šta je to vernost. Nestašluci, naravno, neće izostati!

Junak ove priče je Đole, dobar i uzoran pas koji obožava svoju vlasnicu Ivu. Čuva njen dom, ujutru joj donosi papuče, briše šape o prostirku i održava kuću urednom. Iva misli da je on savršen ljubimac i Đole je ponosan što mu može verovati.

Ali kada u njihov dom stigne nestašni papagaj Paja, Đole će se naći u velikoj nevolji. Kada ostanu sami kod kuće, Paja odlučuje da napravi ludu žurku i poziva stare prijatelje na druženje. Stižu lav, nosorog, gorila, gnu, pingvini i još mnogo životinja i svi su željni zabave. Đoletu se ta ideja ne dopada i on je veoma zabrinut. Iako se trudi da sve drži pod kontrolom, njegov savršeni svet okreće se naglavačke.

Šta ako Iva sazna? Hoće li se razočarati u njega?

Predivno ilustrovana knjiga autorki dečjih slikovnica Lili Mari i Ane Černišove „Smiri se, Đole!“ dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

„Šaputanja“ – impresivna psihološka drama Ešli Odrejn u prodaji

Foto: Promo

U romanu „Šaputanja“ reči nose snagu udarca ili oštrice, a tajne otkucavaju u senkama, čekajući da eksplodiraju.

U univerzumu Ešli Odrejn, autorke svetskog bestselera Instinkt, nema dobrih ili loših majki, postoje samo žene koje se bore da daju sve od sebe.

Ovo je priča o četiri porodice koje žive dovoljno blizu da gledaju u prozore svojih komšija i čuju razgovore u susednom dvorištu. Život u takvoj blizini stvara iluziju da susedi znaju mnogo jedni o drugima. Ali taj lažni osećaj biće narušen i njihovi će se životi promeniti iz korena nakon što se jedne kobne noći desi nešto nezamislivo. Svi će morati da se suoče sa tajnama koje su skrivali iza zidova svojih naizgled savršenih domova.

Leto se bliži kraju. Vitni i Džejkob Laverli organizuju zabavu, spremaju roštilj i koktele, sve je isplanirano do najsitnijeg detalja. A onda dolaze gosti, pića se ispijaju do kasno u noć, razmenjuju se zabranjeni pogledi. Sve je fantastično dok besprekorna domaćica ne eksplodira od besa jer je sin nije poslušao. Svi na zabavi mogli su jasno i glasno da čuju šta se desilo, a maske pod kojima su se skrivali nepovratno padaju.

Uskoro, taj isti dečak usred noći pada sa prozora svoje spavaće sobe. Dok mu život visi o koncu, njegova majka sedi pored njegovog bolničkog kreveta i odbija da priča sa bilo kim. Kod kuće, njihovi prijatelji i komšije su ostali u šoku, suočavajući se svako sa svojom ulogom u događajima koji su doveli do onoga što se dogodilo te užasne noći.

„Ovaj roman je remek-delo, užareni emotivni rolerkoster i predivno napisana himna bolu, ljubavi, besu majčinstva. Senzacionalno.“ – Rouzi Volš, autorka romana Propušten poziv

„Ešli Odrejn piše o majčinstvu i o tome kako je biti žena u današnje vreme, sa neustrašivošću koju malo ko poseduje.“ – Čandler Bejker, autorka bestselera Mreža šaputanja

„Šaputanja“, uzbudljiv roman koji se vešto uvlači pod kožu i otvara tajna vrata iza kojih se kriju zavist, ljubomora, žudnja, intuicija, potražite na sajtu vulkani.rs ili u knjižarama Vulkan širom Srbije.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu