Connect with us

Crna Gora

Državljanin Srbije poginuo u Crnoj Gori

Pixabay

Državljanin Srbije S.P. (62) iz Leskovca poginuo je večeras u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Podgorica –Bar, u mestu Virpazar.

Pod još nerazrešenim okolnostima u sudaru tri putnička vozila u Virpazaru, život je izgubio Leskovčanin koji je upravljao opel astrom, a njegova saputnica Z.D. (58) i saputnik A.M. (45) zadobili su teške povrede. Iz policije je potvrđeno da su oni hospitalizovani u Opštoj bolnici Bar.

Nesreća se dogodila ka skretanju sa magistralnog na lokalni put ka železničkoj stanici u Virpazaru. Okolnosti na licu mesta utvrđuje dežurni tužilac i policija.

Za volanom automobila „tojota jaris“ bio je držaljani Turske (32) , a vozilom „polo“ upravljao državljanin Rusije (32). Oko dva sata saobraćaj na ovoj deonici puta je bio zatvoren za sve kategorije vozila.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Prvi Starbucks u Crnoj Gori početkom naredne godine

Pixabay

Prvi Starbucks objekat u Crnoj Gori biće otvoren početkom naredne godine najavio je Mustafa Yiğit, direktor turske kompanije Zeren Holding koja je zakupila franšizu poznatog američkog lanca kafeterija Starbucks.

On je to saopštio tokom sastanka sa premijerom Dritanom Abazovićem.

Kako je saopšteno iz vlade, Yiğit je Abazovića upoznao sa njihovom namjerom da prvi objekat Starbaksa otvore u Crnoj Gori i obavijestio da je u toku završetak svih potrebnih procedura. Najavio je da se otvaranej prvog objekta očekuje početkom naredne godine.

Turski privrednici upoznali su predsjednika Vlade sa svojim petogodišnjim radom u Crnoj Gori, kao i ambicioznim investicionim planom u više oblasti, poput bankarstva i nekretnina.

Abazović je izrazio je zahvalnost na posvećenosti Crnoj Gori i ohrabrio da nastave sa ulaganjima. On je posebno naglasio značaj dolaska svjetskih brendova, kao što je Starbucks, na naše tržište, napominjući da je Vlada Crne Gore spremna da u svakom momentu pomogne stranim investitorima.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu