Connect with us

Književnost

„Doba dinosaura“ za najmlađe čitaoce u prodaji

Foto: Promo

Fantastična knjiga „Doba dinosaura“ otkriće mališanima uzbudljiv i neverovatan svet neobičnih stvorenja koja su nekada naseljavala našu planetu i upoznati ih sa veličanstvenim dinosaurima.

Postanite deo čudesnog i tajanstvenog sveta ovih sjajnih životinja! Zavirite u knjigu i upustite se u neverovatnu praistorijsku avanturu!

Nekada davno našom planetom šetali su dinosauri i ostavili misteriozan trag tokom više miliona godina koliko su živeli. Otkrijte i druge životinje koje su šetale rame uz rame s ovim veličanstvenim stvorenjima i upoznajte se sa radom naučnika koji proučavaju ova neobična bića. Pomoću vremenske prave koja ilustruje evoluciju istražite sve poznate vrste dinosaura.

Uz knjigu obogaćenu brojnim ilustracijama „Doba dinosaura“ najmlađi čitaoci će na lak način naučiti mnoštvo zanimljivih podataka o životinjama koje su nekada gospodarile planetom Zemljom. Mali avanturisti željni znanja naučiće sve o moćnim dinosaurima. Ali to nije sve! Uz knjigu će dobiti i dva ogromna postera.

Edukativnu knjigu za najmlađe „Doba dinosaura“, prilagođenu uzrastu od tri do pet godina, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

Promocija knjige „Zvuk slobode – Novi talas u Ex YU” u Kragujevcu

Foto: Pixabay

U petak, 8. decembra u 18 sati u Kontakt galeriji kragujevačkog SKC-a održaće se promocija knjige „Zvuk slobode – Novi talas u Ex YU” autorke Snežane Varde.

„Neretko sam upitan da ispričam nešto o Novom talasu. Retko sam imao priliku da sagovornik bude toliko verziran, motivisan i nadasve pripremljen. Kako su se pitanja ređala, tako su se i digresije ušunjavale i vrlo brzo je bilo očigledno da naš prvi razgovor neće biti i poslednji. Meseci su se nizali, a oduševljeni izveštaji sa novih susreta sa akterima su se slivali u ono što će postati ova knjiga. Meni deluje kao da će priča ostati večno nedorečena i upravo zato prija svako novo slovo.Pogotovo ovakvo, studiozno, nepristrasno, otkrivajući nam detalje nepoznate. Brzogutajuće štivo vredno posedovanja!”, kaže o knjizi Ivan Fece Firči (muzičar, Novi Sad).

„Knjiga predstavlja značajan dokument koji stoji kao svedok kulturnog razvoja jedne zemlje koja više ne postoji, a čije generacije i danas stasavaju slušajući tada nastalu muziku, koja i dalje oblikuje ukus i estetiku novih muzičkih stremljenja u Srbiji i regionu”, smatra prof. mas. Aleksandar Sedlar (Fakultet umetnosti, Niš).

„Četiri decenije od pojave Novog talasa, više je nego značajan povod da se kroz ovaj popkulturni fenomen prisetimo najznačajnijih autora i bendova, zaslužnih za formiranje muzičkog pravca koji je u okviru pokreta kultnog statusa, obeležio istoriju muzike i kulture toga doba na ovim prostorima”, naveo je o knjizi Snežane Varde prof. mr Dragan Tomić (Fakultet umetnosti, Niš).

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu