Connect with us

Kultura

Dirty Sound Magnet prvi put u Srbiji

Foto: Promo

Sjajni švajcarski vintage psych-rock power trio Dirty Sound Magnet nastupiće u okviru svoje evropske turneje u klubu Fest 14. novembra!

Nakon više od 300 nastupa širom Evrope, dva studijska i jednog live albuma od 2017. godine, Dirty Soound Magnet su u martu ove godine objavili i treće studijsko izdanje „DSM-III“.

Moć, gruv i emocija. Njihov DNK vodi do „zlatnih godina rokenrola“ (60te i 70te godine prošlog veka). Ali umesto da kopiraju heroje iz prošlosti, DSM su uvek radili na tome da osvoje nova područja. Zbog svog gruva, energije i instrumentalne virtuoznosti često su ih poredili sa Led Zeppelin, tvrđom verzijom Pink Floyd sa primesama misticizma Doorsa. Uz dodatak modernih „psych“ uticaja (Tame Impala, King Gizzard and the Lizzard Wizard…) i sarkastičnih tekstova – magična formula DSM je kompletirana!

Ne propustite ovu odličnu svirku, vidimo se 14. novembra u klubu Fest u Zemunu!

Ulaz na koncert je 400 dinara.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

43. Internacionalni simpozijum Terra 2024 – Konkurs za umetnike

Centar za likovnu i primenjenu umetnost Terra objavio je 29. septembra 2023. godine poziv za podnošenje prijava za učešće na 43. Internacionalnom simpozijumu skulpture u terakoti Terra koji će se održati od 1. jula do 31. jula 2024. godine.

Internacionalni simpozijum skulpture u terakoti Terra (u daljem tekstu: Simpozijum Terra) u Kikindi obuhvata koncepciju i izvođenje umetničkog dela od terakote, koje će biti trajno postavljeno u parku skulptura Terra.

Umetnička dela kolekcije Terra su isključivo iz oblasti savremene umetnosti i mogu uključivati: vajarska dela, prostorne instalacije ili druga umetnička dela nastala od gline. Stoga se pozivaju podnosioci prijava da dostave pismene predloge za učešće na 43. sazivu.

Više informacija na (srpski) : https://terra.rs/symposium-open-call/

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu