Connect with us

Politika region

Darko Glišić: „Odluke o mogućim vanrednim izborima biće konkretizovane u narednim danima“

Photo: Unsplash

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da će redovni lokalni i pokrajinski izbori biti održani u prvoj polovini 2024. godine, a da će odluke o drugim, vanrednim izborima koji bi mogli da budu raspisani pre, ili uz njih, biti konkretizovane u narednim danima.

„Videćemo. Kad vam neko ospori legitimitet i kaže da nemate poverenje naroda, logično je da mu izađete u susret i raspišete izbore. Međutim, kad god pomenemo izbore, opozicija zaćuti kao da joj je maca pojela jezik“, rekao je Glišić za današnji Kurir.

Dodao je da sledi „veliki narodni skup“ 26. maja u Beogradu, izborna Skupština SNS 27. maja u Kragujevcu, i dodao da će više o svemu, pa i pokretu koji čije osnivanje najavljuje predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, biti poznato nakon toga.

Govoreći o skupu 26. maja, Glišić je kazao da to „nije nikakav miting ili kontramiting“, već da je u pitanju skup ljudi koji žele da daju podršku u borbi za najvažnije nacionalne interese.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Ana Brnabić: „SNS ne beži od izbora, a opozicija jedno piše, a drugo priča“

Photo: Unsplash

Brnabić je za televiziju Hepi ocenila i da opozicija, po pitanju izbora, „jedno priča, a drugo piše“, te da, kako je navela, „u ovom trenutku niko tačno ne zna šta tačno hoće“.

Premijerka Srbije je ukazala na promenu stava dela opozicije u vezi izbora i navela da njihovi predstavnici, u kratkom periodu, prvo nisu hteli izbora, a onda ih hoće.

Dodala je i da ih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zvao da razgovaraju oko izbora ali da, kako je kazala, nisu uzeli učešće „u tehničkim razgovorima“.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu