Povežite se sa nama

Informacione Tehnologije

Dani promocije Samsung telefona na Adi

Objavljeno

on

Foto: Unsplash

Kompanija Samsung na Adi najavila je period velikih popusta na svoje najnovije uređaje. Popuste je moguće ostvariti isključivo kupovinom uređaja u specijalno dizajniranoj Experience zoni, koja će do 13. juna biti na Adi.

Pored zanimljivih aktivacija i umetničkih instalacija raspoređenih u tri sekcije, od kojih je svaka posvećena jednoj seriji Samsung telefona – Galaxy A, Galaxy S i Galaxy Z, posetioci koji kupe uređaje, dobiće poklon u vidu majice ili maske za mobilni telefon, koje je dizajnirao naš poznati dizajner i ovogodišnji Samsung ambasador Slavimir Stojanović Futro.

„Kao i svake godine, Samsung je i ovog puta pripremio za svoje korisnike sjajne popuste i pogodnosti. Međutim, meni lično je ovaj mali događaj najbitniji do sada, jer je prvi koji smo organizovali posle dugog perioda izolacije, onlajn promocija i predstavljanja novih uređaja. Iako pandemija nije u potpunosti za nama, ovo je dobar početak i znak povratka normalnom životu”, rekla je Jelena Katić, menadžerka za odnose s javnošću i društveno odgovorno poslovanje u kompaniji Samsung Electronics Adriatics i pozvala sve korisnike da iskoriste promociju dok traje.

Posle 13. juna, ovaj mali Samsung karavan seli se u Savamalu, u blizini Beograda na vodi, gde će ostati do 27. juna, uz nove aktuelnosti i zanimljivosti.

Tokom ovog promotivnog perioda, korisnici će moći da ostvare popust od 15 % na kupovinu Galaxy A52 telefona i uživaju u glavnoj kameri od 64 MP ultravisoke rezolucije, koja pravi oštre i jasne fotografije tokom čitavog dana. Isti popust obračunava se i na pametne satove kupljene u Samsung Experience zonama.

Takođe, i dalje je u toku i akcija gde, kupovinom jednog odflegšip telefona iz Samsung Galaxy S21 serije, korisnici dobijaju poklon u vidu novog Galaxy AO2s pametnog telefona.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacione Tehnologije

Ukida se roming u regionu

Objavljeno

on

Foto: Unsplash

Od 1. jula ukida se roming u regionu. 

„Prvog jula će se desiti poslednja faza primene sporazuma o snižavanju cena rominga u regionu, odnosno o snižavanju tarifa u romingu na teritoriji Zapadnog Balkana. To pokriva Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, BiH i Severnu Makedonije“, kaže pomoćnik ministra za turizam, trgovinu i telekomunikacije Milan Dobrijević.

„Od 1. jula imamo status poput onoga koji imaju države članice EU za svoje građane. To znači da ćete minute poruke i data saobraćaj svog nacionalnog operatora moći koristiti i u mrežama drugih operatora po istim cenama“, objašnjava on.

„Sve se tretira kao nacionalni saobraćaj“, kaže Dobrijević i dodaje da korisnici ne moraju ništa da aktiviraju kako bi to zaživelo.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Brand studio

Sponzorisano

  • lager

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu