Connect with us

Kultura

Da li smo…? The Bite objavio novi EP „Are We Mad?!“

Foto: Kan i Lingus Studio

Beogradski riff’n’roll bend The Bite objavio je digitalno izdanje EP-a „Are We Mad?!“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Tri godine nakon albuma „Chains“, The Bite je u februaru video spotom za pesmu „You Don’t Have Me“ najavio novo izdanje, EP „Are We Mad?!“. Na njemu se nalazi ukupno pet pesama: „Alone“, „You Don’t Have Me“ , „You Think You Know Me“, „Are We Mad?!“ i „They Say“.

Foto: Kan i Lingus Studio

Konceptualno i aranžerski drugačije, a opet sa prepoznatljivim tvrdim zvukom i rifovima, pesme sa ovog izdanja su „korak dalje“ koji je bend napravio.

Uvek smo radili i radićemo onako kako osećamo da treba. Tu nema kompromisa. Svaki ton koji je odsviran i otpevan na ovom izdanju je rezultat onoga što jesmo, i ako zvuči drugačije, to je zbog toga što smo i mi malo drugačiji“ kaže bend i dodaje da veruje u sve pesme sa ovog izdanja: „Verujemo da svaka od ovih pet pesama ima posebnu i jaku energiju. Svaka na svoj način ima nešto što može da vas pomeri, muzički i/ili tekstualno, treba ih samo slušati. I čuti.

Foto: Kan i Lingus Studio

EP „Are We Mad?!“ je u King Oliver/Blaze studiju snimio i producirao Ivan Srdanović. Pored članova benda: Ljiljana Zdravković (vokal), Bojan Savić (gitara), Bojan Stevanović (bubanj) i Ivan Srdanović (ritam gitara), na albumu su učestvovali i Aleksandar Ilić Bassman koji je odsvirao bas gitaru i Nataša Guberinić koja je otpevala sve prateće vokale.

EP predvodi video spot za naslovnu pesmu sa izdanja, „Are We Mad?!“ za koji snimanje i montažu potpisuje studio Kan i Lingus.

Da li smo…?“ pita se The Bite i konstatuje da je ravnodušnost najgore stanje u kom se čovek može naći u današnje vreme, ne želeći da dalje objašnjava „značenje“ ove ili bilo koje druge pesme sa izdanja: „I pesma i spot govore dovoljno…

EP „Are We Mad?!“ dostupan je na Youtube kanalu diskografske kuće Multimedia Music, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Elektronski duo HVOB donosi live act koji se ne propušta

HVOB / Foto: Andreas Jakwerth

Duo HVOB (Her Voice Over Boys) stiže u beogradski klub Drugstore u petak, 6.oktobra i donosi live club set koji vredi doživeti.

Jedan od najboljih live act sastava na svetu stiže nam u zenitu sopstvene inspiracije. Domaća podrška biće im dvojac Stellarcompanion jedna od omiljenih DJ-ica beogradskih klubova, i Ali Güney, DJ i dizajner zvuka, koji je pre više od deset godina so i masline Egeja zamenio za burni noćni život glavnog grada.

Ulaznice za koncert HVOB dostupne su na Tickets.rs i prodavaće se po ceni od 2.090 dinara do 25. septembra, kada će regularna cena ulaznice iznositi 2.490 dinara.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu