Connect with us

Aktuelno

CRNA GORA: Potegnuti noževi na biračkom mestu

Pixabay

U drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori učestvuju kandidati Demokratske partije socijalista i Pokreta Evropa sad, Milo Đukanović i Jakov Milatović.

Na biračkom mestu potegnuti noževi

CeMI je saopštio da je ispred biračkog mesta 17 u Podgorici došlo do incidenta između dve osobe koje su se sukobile.

Prema navodima Cemija intervenisala je policija kao i hitna pomoć.

Zbog incidenta koji se desio u Podgorici ispred biračkog mesta u ulici Novaka Miloševa oglasili su se iz Uprave policije.

„Ispred biračkog mesta u ulici Novaka Miloševa došlo je prvo do verbalnog sukoba između dva lica, a potom i do upotrebe noža na štetu jednog lica. Događaj nije povezan sa izbornim procesom, već je reč o ranijem sukobu između članova porodice“, saopštili su iz Uprave policije.

CDT: Do 11 sati glasalo je 21.2 odsto

Na sjeveru zemlje do 11 sati glasalo je 21.2 odsto birača, a u prvom krugu 19.8 odsto birača.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Preminuo muškarac kog je na radnom mestu pritisnula presa: Imao prelome i povrede krvnih sudova

Printskrin

Muškarac P. T. (37) iz Prokuplja, koji je povređen kada ga je na radnom mestu pritisnula presa, preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu nedelju dana nakon što je tamo primljen u teškom stanju i životno ugrožen.

Ttragično stradali P. T. primljen je u bolnicu sa prelomom karličnih kostiju, povredama arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije za levu nogu i bio je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, piše Nova.

Uprkos svim naporima lekara i multidisciplinarnog pristupa lečenju, juče je, u toku popodneva preminuo.

Inače, radinka iz Prokuplja je pritisla presa na radnom mestu. On je potom dovezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu sanitetom Hitne pomoći iz Prokuplja i na prijemu je bio u teškom, životno ugrožavajućem stanju.

– Odmah je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, nakon čega je utvrđeno da pacijent ima prelom karličnih kostiju, kao i povrede arterija i vena karlice sa masivnim krvarenjem i sa potpunim prekidom cirkulacije u levoj nozi. Posle hitnog hirurškog zbrinjavanja, pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš. Nalazi se u teškom opštem stanju, priključen je na aparat za veštačku ventilaciju – saopštili su tada iz UKC Niš.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu