Connect with us

Kultura

Činčila u Festu 26. novembra

Foto: Promo

Sarajevski alternativni rok bend Činčila nastupiće u subotu, 26. novembra od 22 sata u klubu Fest u Zemunu.

Bend Činčila je poznat po jako energičnoj svirci u koju uvek uključuju autentičan performans, scenski nastup i vizuelnu umetnost, tako da će i ovog puta bend prirediti publici veoma zanimljiv i opširan sadržaj.

Repertoar koji će ovaj sastav izvoditi se sastoji od miksa pesama sa njihova dva studijska albuma „Šta Znam“ i „Bez oblika“.

Koncert u Beogradu je samo jedna od lokacija na njihovoj balkanskoj turneji 2022. godine. Bend je takođe zakazao i koncerte širom BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Kao predgrupa će nastupiti bend Andrejin Krst iz Šapca. Bend je osnovan na leto 2021. godine, a sviraju gith rock, post punk i dark rock. Članovi benda su Nenad (bubnjevi), Mladen (klavijature), Jelena (bas) i Nemanja (gitara i vokal).

Ulaz je 400 dinara.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Izložbe

Izložba „Kroz ključaonicu” u KC Grad

Foto: Promo

U ponedeljak, 12. juna u 19 sati u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad biće otvorena samostalna izložba umetnika Aleksandra Srbljanina pod nazivom “Kroz ključaonicu”.

Kupatilo je mesto samoće i sigurnosti. Mesto gde ljudi često razmišljaju o sopstvenom postojanju. Tu sagledavamo svoje emocije, bilo da se radi o oslobađanju od stresa pod toplim tušem ili introspekciji koja dolazi gledanjem sebe u ogledalu.

U seriji slika pod nazivom “Kroz ključaonicu”, stilizovane ljudske figure prikazane su sivom i crnom bojom, kao podsetnik na našu smrtnost i nestalnost naših fizičkih tela.

Izložba će biti otvorena do 25. juna svakog dana od 16 do 21 sat.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu