Povežite se sa nama

Kultura

„Budimo odgovorni, slušajmo klasiku“ na Kolarcu

Objavljeno

on

Foto: Promo

Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ nastupiće 31. maja, sa početkom u 20 časova, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine na koncertu iz ciklusa Odabrali smo za vas, pod nazivom „Budimo odgovorni, slušajmo klasiku“.

Na programu su Mocartova Noćna serenada br. 6, K.239, De-dur i Koncert za flautu i orkestar br.1, K.313, Ge-dur, te Hajdnova Simfonija br.45, fis-mol.

Solisti su iz orkestra Umetničkog ansambla „Stanislav Binički“: Danica Ilić, flauta, Uroš Kovandžić, violina, Nataša Milošević, violina, Slobodan Pavlović, viola, Aleksandar Lučić, kontrabas i Ivan Gulicovski, timpan.

Orkestrom će dirigovati Katarina Božić.

Besplatne ulaznice možete preuzeti na biletarnici Kolarca, a broj mesta je ograničen u skladu sa epidemiološkim merama.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Galija u sredu u Botaničkoj bašti 

Objavljeno

on

Foto: Promo

U okviru serijala Garden Sessions u sredu, 28.jula u 20 sati u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ nastupiće grupa Galija.

Centar Beogradskih festivala CEBEF organizuje u Beogradu u poslednjoj nedelji jula seriju jedinstvenih koncerta renomiranih muzičara iz Srbije i regiona, pod nazivom „Garden Sessions“, u Botaničkoj bašti “Jevremovac”.

U sredu 28.jula nastupiće grupa Galija, osnovana pre 43 godine u Nišu, koja će izvesti akustične verzije svojih najvećih hitova. Kroz grupu je prošao veliki broj muzičara, a sadašnji sastav čine pevač, kompozitor i gitarista Nenad Milosavljević, pevač i tekstopisac Predrag Milosavljević, bubnjar Boban Pavlović, gitarista Dragutin Jakovljević, basista Slaviša Pavlović i klavijaturista Goran Antović. Jedan su od najtrajnijih sastava jugoslovenskog i srpskog rokenrola, a izdanja grupe varirala su od progresivnog roka do mejnstrim zvuka, koji će publika ovog puta imati prilike da čuje u akustičnoj varijanti.

Ulaznice po ceni od 800 dinara u pretprodaji mogu se nabaviti na tickets.rs i biletarnicama Ticket Vision. Na dan koncerta cena karte biće 1000 dinara.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Brand studio

Sponzorisano

  • multimedija music prodavnica

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu