Connect with us

Aktuelno

Bračni par doživeo neprijatnost u Sutomoru: Zakupac plaže im psovao srpsku majku, ženu pljunuo

Pixabay

Srpski turisti doživeli su ogromnu neprijatnost na letovanju u Sutomoru kada ih je napao zakupac plaže i to zato što su na plažu doveli malog psa!

Redakciji beogradskih medija javio se čitalac koji tvrdi da je njegovu ženu napao zakupac plaže.

„Supruga i ja smo doživeli ogromnu neprijatnost u Sutomoru u Crnoj Gori. Napadnuti smo oboje zajedno sa sestrinim petogodišnjim detetom i to od strane zakupca plaže, a sve zbog malog psa kojeg smo poveli na plažu“, objašnjava naš čitalac i dodaje:

„Zakupac je moju suprugu vređao na nacionalnoj osnovi, rekao joj je j…. ti majku srpsku, pljunuo je u lice i vikao dok je držala dete. Za sve izrečeno imamo presudu prekršajnog suda gde je zakupac u skraćenom postupku osuđen na novčanu kaznu za vređanje na nacionalnoj osnovi.“

Takođe navodi i da je njegova supruga dobila prekršajnu prijavu.

„Moja supruga je dotičnog opsovala. Za sve rečeno imamo i zapisnik iz policije. Letovanje nam je zbog ovog incidenta i vređanja preselo. Ne planiramo više da dođemo u Crnu Goru na odmor, ovo je strašno“, zaključio je.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Berlin se bez zida vraća u DDR – Za samce samo mali stan

My home

Od 2024. godine u Berlinu stupa na snagu novi zakon o najmu stanova, koji je berlinski Senat nedavno usvojio. Prema novom pravilu samci će moći da iznajme samo jednosoban stan, a parovi dvosoban.

Pre skoro dve nedelje berlinski Senat je najavio projekat za borbu protiv nedostatka stambenog prostora u Berlinu. Strogi propisi na tržištu stanova trebalo bi da u budućnosti obezbede više stambenog prostora i pristupačne cene najma u Berlinu. Ali plan je izazvao nerazumevanje među stanarima, objavio je Fenix magazin.

Uprkos svim kritikama, projekat je sada i zvanično prihvaćen. Samci u Berlinu će u budućnosti imoći da se useljavaju samo u male jednosobne stanove. Samo parovi s decom će smeti da iznajmljuju ​​stanove s više soba.

– Pri najmu i prenajamu obezbeđuje se odgovarajuća srazmera veličine domaćinstva i stana kako bi se postojeći stambeni fond što bolje iskoristio – piše u sporazumu o saradnji Senata i šest stambenih zajednica u državnom vlasništvu i vlasništvu agencije za trgovinu nekretninama Berlinovo.

Nejasne smernice

Na pitanje nemačkog lista „B.Z.-a“ šta tačno znači „odgovarajuća srazmera“, gradska uprava za zgrade je odgovorila da će se u velike stanove useliti porodice, a mali stanovi će biti rezervisani za samce.

Međutim, šta je tačno veliki a šta mali stan, nije navedeno.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu