Povežite se sa nama

Kultura

ArtLink-ov dobrotvorni bazar 22. i 23. decembra

Objavljeno

on

Foto: Promo

Umetnička asocijacija ArtLink i Zavod za proučavanje kulturnog razvitka organizuju prodajnu izložbu radova primenjene umetnosti 22. i 23. decembra prostorijama Zavoda.

Na izložbi će biti dostupni radovi iz različitih oblasti primenjenog stvaralaštva kao što su keramika, tekstil, koža, nakit, minijatura, fotografija, grafika…, najavili su iz Art linka.

Novogodišnji bazar deo je ArtLink-ove humanitarne inicijative Umetnici umetnicima, čiji je cilj podrška mladim muzičkim talentima.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi studija za keramiku Đir autora Milice Pterović, umetnički nakit brendova Numen Porcelan, TOTA art forms i Delightme, tilda tekstilne lutkice DA-NA-NA predmeti od kože senografa Ksenije Terzić, minijature Simone Pavlović, potom slike, grafike i fotografije renomiranih umetnika Nikole Žigona, Zorice Obradović Lončar, Budimira Dimitirjevića, Maria Đikovića, Mie Medaković Topalović, Jakše Vlahovića i Marije Dokmanović.

 

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Kultura

Predstava „Čarobna knjiga“ na sceni KC „Čukarica“

Objavljeno

on

Foto: Promo

Predstava Čarobna knjiga“, čija je tema čitanje kao važna praksa za vaspitavanje i formiranje ličnosti dece, na repertoaru je Kulturnog centra „Čukarica“ u subotu u 12 sati.

Iz „Čarobne knjige“, zbog ne čitanja beže junaci – veštica iz bajke „Ivica i Marica“, Pinokio i Kapetan Kuka. Oni se žale na samoću i prašinu jer se njihove bajke retko čitaju.Pisac pokušava da ih nagovori da se ipak vrate u svoje bajke, pričajući im da će deca ubuduće više čitati knjige, jer su njihovom zdravom odrastanju potrebni takvi junaci.

Uloge tumače Isidora Milanović, Mira Trebinjac, Stefan Đoković i Dragan Petrović. Autor i reditelj je Dragoljub Petrović Surep.

lj.z.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu