Povežite se sa nama

OI2020

Arsović i Vukašinović bez finala

Objavljeno

on

SLAB NASTUP NAŠIH DEVOJAKA

Reprezentativke Srbije u streljaštvu Andrea Arsović i Sanja Vukašinović u disciplini vazdušna puška nisu uspele da se plasiraju u finale. Arsovićeva je u kvalifikacijama zauzela 29. poziciju sa rezultatom – 623.3, dok je mlada Vukašinovićeva prvu predstavu na Igrama završila na 44. mestu od ukupno 50 takmičarki sa učinkom od 617.8 krugova.

Njih dve će ponovo na vatrenu liniju izaći 27. jula u miks konkurenciji. Andrea Arsović će nastupiti zajedno sa Milenkom Sebićem, dok će Sanja Vukašinović prolaz u finale tražiti zajedno sa Milutinom Stefanovićem. Treću predstavu imaće 31.jula u disciplini 50 metara puška trostav.

– Nisam zadovoljna rezultatom naravno. Prve tri serije su bile više nego odlične, nažalost kasnije su stvari otišle u drugom smeru i nisam uspela da se vratim u fokus sa početka. Očekuje me miks dubl sa Milutinom Stefanovićem za tri dana i želim da tu ispravim sve greške – rekla je Andrea Arsović.

Sanja Vukašinović je rekla da se nadala boljem rezultatu, ali da će truditi da u narednim nastupima popravi svoj utisak.

– Otvorile smo ovaj takmičarski dan za naš tim pa sam osećala još veću dozu odgovornosti. Ovo nije moja najbolja disciplina, u narednim danima ću pokušati da popravim utisak u novim nastupima. Očekivala sam i danas bolji rezultat, ali moramo da idemo dalje – rekla je Sanja Vukašinović.

 

Foto OKS / pripremio Aleksandar Kovandžić

 

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

OI2020

Srbija dočekala šampione

Objavljeno

on

SJAJNA ATMOSFERA ISPRED GRADSKE SKUPŠTINE

Srpski olimpijci koji su osvojili medalje na najvećem svetskom sportskom nadmetanju u Tokiju dočekani su sinoć u Beogradu. Na tradicionalnom mestu, balkonu Skupštine grada Beograda našli su se sportisti koji su obradovali naciju medaljama.

Hiljade građana okupili su se na platou ispred Starog Dvora i pesmom, skandiranjem i gromoglasnim aplauzom pozdravili su osvajače olimpijskih medalja i njihove trenere, kao i članove Misije OKS. Na balkon su prvi izašli osvajači bronzanih medalja, Milenko Sebić, Tijana Bogdanović, Zurab Datunašvili, basketaši 3×3 i odbojkašice. Nakon njih publika je pozdravila Damira Mikeca, osvajača srebrne medalje, kao i Milicu Mandić, Jovanu Preković i vaterpoliste Srbije, osvajače zlatne olimpijske medalje.

– Dobro veče Srbijo, dobro veče Beograde. Želim da pozdravim svoje Aranđelovčane koji me čekaju sada i da vam kažem da se snovi ostvaruju ako vredno radite i ako verujete svim srcem – rekla je Jovana Preković obraćajući se prisutnima sa balkona.

Zahvalnost publici i građanima Srbije iskazali su i Filip Filipović, Damir Mikec, Milica Mandić, a na srpskom je „Hvala vam, živela Srbija!“ izgovorio i Zurabi Datunašvili.

 

Foto OKS

 

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Massage House baner

Sponzorisano

  • Brand studio

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu