Connect with us

Politika region

Andrej Plenković na KiM

Foto: Unsplash

Premijer Hrvatske Andrej Plenković će danas boraviti u zvaničnoj posetiti KiM i tom prilikom će se sastati sa najvišim zvaničnicima.

Pored susreta sa kosovskom premijerom Aljbinom Kurtijem, Plenković će se sastati sa predsednicom tzv. Kosova Vjosom Osmani i predsednikom parlamenta Glaukom Konjufcom.

Hrvatski premijer će se sastati sa Hrvatima u Janjevu i obići bazu Kfora i pripadnike hrvatskog kontingenta.

Predsednica Kosova uručiće Plenkoviću i direktoru Opšte bolnice „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu Josipu Samardžiću, predsedničku medalju „Svete Terezije“, preneli su ranije mediji.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Zoran Lutovac: „Neću ići na konsultacije sa Vučićem oko sporazuma sa Kosovom“

Photo: Unsplash

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac saopštio je da neće ići na konsultacije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem oko sporazuma sa Kosovom, jer nema potrebe da ih naknadno upoznaje sa dokumentom koji je već prihvatio i javnost upoznao preko posrednika i medija.

Od sastanka se može očekivati da će ga Vučić upotrebiti u propagandne svrhe, a ne za konsultacije, napisao je Lutovac na svom Tviter nalogu.

Lutovac je ocenio da nije normalno da predsednik Srbije poziva predstavnike poslaničkih grupa da dođu kod njega na razgovor, nego obrnuto, da se on odazove pozivu poslanika da položi račune u Skupštini.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu