Connect with us

Politika region

Ana Brnabić otkazala sastanak sa grupom američkih senatora

Photo: Unsplash

Premijerka Ana Brnabić otkazala je sastanak sa grupom senatora Sjedinjenih Američkih Država, koji je bio planiran za danas u 11 časova, saopštila je Vlada Srbije.

„Sastanak predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić sa grupom senatora Sjedinjenih Američkih Država koji je bio planiran za 25. maj u 11 časova OTKAZUJE SE“, navedeno je u saopštenju Vlade, bez obrazlloženja o razlozima otkazivanja.

Senatori Sjedinjenih Američkih Država Kris Marfij i Garij Piters nalaze se u poseti Beogradu, a danas ujutro primiće ih predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

I. S.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika region

Seka Sablić govornica na protestu „Srbija protiv nasilja“ u petak

Photo: Unsplash

Glumica Jelisaveta Seka Sablić govoriće na šestom protestu „Srbija protiv nasilja“ u petak 9. juna, saznaje N1.

Organizatori su danas najavili da će na protestu u petak govoriti više javnih ličnosti, kao što je to bio slučaj na prethodnom skupu 3. juna.

Podsetimo, prošle subote su se okupljenim građanima obratili Dragan Bjelogrlić, Zoran Kesić, Ivan Ivanović, Nenad Hadži Maričić, Svetlana Bojković, sin Stanike Gligorijević, itd.

Organizatori su najavili i rutu šestog protesta – posle skupa ispred Skupštine Srbije okupljeni će otići do zgrade Vlade Srbije, oko koje je planirano da se napravi prsten.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu