Connect with us

Politika

Američki ambasador Džefri Hovenijer na Kosovu: „Imam mnogo toga da kažem sledeće nedelje“

Photo: Unsplash

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država na Kosovu Džefri Hovenijer je posle otvaranja međunarodne konferencije o sajber bezbednosti u Prištini odbio da odgovara na pitanja novinara o najnovijim događajima na Kosovu.“Ne. Imam mnogo stvari da kažem sledeće nedelje“, naglasio je Hovenijer.

Kazao je da su SAD posvećene podršci Kosovu da koristi svoj najvažniji resurs, omladinu i njihovu stručnost u kibernetici.

Iz američke ambasade u Prištini je potvrđeno da će 31. januara biti održan sastanak u toj ambasadi, na kojem se očekuje da će se „razgovarati o Zajednici opština sa srpskom većinom“.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Politika

DSK će ove sedmice objaviti stav o Statutu ZSO

Photo: Unsplash

„DSK je na sastanku Glavnog odbora ovlastio novoizabrano rukovodstvo da zauzme stav i tokom narednih dana, naime do kraja nedelje, rukovodstvo DSK će se sastati i razgovarati o nacrtu statuta“, kazao je on.

Kako je naveo, na sastanku Glavnog odbora stranke razgovaralo se i ostalim organizacionim pitanjima.

„Odlučili smo da u narednim danima i nedeljama započnemo interni konsultativni proces u izradi izborne liste poslanika DSK za naredne izbore. Nameravamo da napravimo izbornu listu mnogo ranije, što bi kandidatima dalo više vremena da se sami organizuju“, rekao je Abdidžiku.

Komentarišući poziv predsednice Kosova Vjose Osmani za sastanak sa predstavnicima opozicije o nacrtu statuta ZSO, rekao je da će učestvovati, ali da još nije dobio takav poziv.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu