Connect with us

Crna Gora

Aleksandar Vučić o izborima u Crnoj Gori: „Ne padam u euforiju, videli smo kako je bilo sa Krivokapićem“

Photo: Unsplash

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da „ne pada u euforiju“ zbog rezultata izbora za predsednika Crne Gore na kojima je lider pokreta Evropa sad Jakov Milatović pobedio dugogodišnjeg predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića.

Vučić je ocenio da su se politike koje vode Đukanović i vlast u Beogradu „skoro u svemu razlikovale“ i da bi bilo dobro za obe države da bilateralni odnosi budu bolji.

„Ne padam u euforiju kako to Srbi neretko rade. Videli smo kako je to izgledalo sa (Zdravkom) Krivokapićem, videćemo kako će biti sa Milatovićem“, kazao je Vučić u uključenju za TV Pink iz Verone gde je prisustvovao sajmu vina Vinitali 2023.

Upitan za ocene da Đukanovićev poraz nagoveštava da će i sam izgubiti vlast, Vučić je rekao da ne mora da „pada sa vlasti“ već da će sam da se skloni.

„Pustite Vučića, mnogo je gore što Srbija mora da bude ta koja će non stop biti optuživana iako nizašta nije kriva. Ne postoji u Sarajevu važna ličnost koja nije podržala Đukanovića, niko nije rekao da je to radila i Priština i gotovo sve zemlje Balkana. Srbija se s druge strane, nije mešala u izborni proces u Crnoj Gori već se ponašala odgovorno i korektno“, kazao je Vučić.

I. S.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Prvi Starbucks u Crnoj Gori početkom naredne godine

Pixabay

Prvi Starbucks objekat u Crnoj Gori biće otvoren početkom naredne godine najavio je Mustafa Yiğit, direktor turske kompanije Zeren Holding koja je zakupila franšizu poznatog američkog lanca kafeterija Starbucks.

On je to saopštio tokom sastanka sa premijerom Dritanom Abazovićem.

Kako je saopšteno iz vlade, Yiğit je Abazovića upoznao sa njihovom namjerom da prvi objekat Starbaksa otvore u Crnoj Gori i obavijestio da je u toku završetak svih potrebnih procedura. Najavio je da se otvaranej prvog objekta očekuje početkom naredne godine.

Turski privrednici upoznali su predsjednika Vlade sa svojim petogodišnjim radom u Crnoj Gori, kao i ambicioznim investicionim planom u više oblasti, poput bankarstva i nekretnina.

Abazović je izrazio je zahvalnost na posvećenosti Crnoj Gori i ohrabrio da nastave sa ulaganjima. On je posebno naglasio značaj dolaska svjetskih brendova, kao što je Starbucks, na naše tržište, napominjući da je Vlada Crne Gore spremna da u svakom momentu pomogne stranim investitorima.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu