Povežite se sa nama

Investiranje

Aleksandar Vučić danas prisustvuje početku radova na auto-putu E-80

Objavljeno

on

Foto: Pexels

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će prisustvovati ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji auto-puta.

Reč je o auto-putu E-80 Niš (Merošina) – Pločnik (Beloljin), faza 1, deonica Merošina – Merošina 1.

Kako je saopštila služba za saradnju s medijima predsednika, događaj je predviđen za 14 časova.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Investiranje

Radovi na deonici auto-puta od Preljine do Pakovraća ubačeni „u petu brzinu“- biće pušten do polovine februara

Objavljeno

on

Foto: Pexels

Radovi na izgradnji deonice auto-puta od Preljine do Pakovraća ubačeni su „u petu brzinu“ kako bi sve bilo gotovo, a saobraćaj pušten do polovine februara. Broj radnika je povećan i intezitet pojačan, što najbolje dokazuje da su svi na svojim radnim mestima uprkos niskim temperaturama i debelom minusu.

– Po njima možemo da navijamo sat, svako jutro ih vidimo kako idu na svoja radna mesta, bez obzira na niske temperature. Nije im lako, ali su izuzetno predani i zato nemamo dilemu da će sve biti brzo završeno. Taman da radnici iz Kine stignu kući za proslavu njihove Nove godine – kažu kroz osmeh meštani sela Prijevor i dodaju da su se već navikli na nove komšije.

– Mi sa njima nikakvih problema nemamo, ovde su već duže vreme, dok se deonica grade i već smo se saživeli. Navikli smo i mi na njih i oni na nas, iako je u početku bilo neobično. Biće nam žao kad odu – rekli su za RINU (Regionalna informativna novinska agencija).

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislav Momirović, najavio je početkom godine da su ključni radovi na izgradnji ove deonice završeni, da se trenutno vrše sve neophodne provere bezbednosti i da će najkasnije do Sretenja saobraćaj biti pušten.

– Najvažnije nam je da ispunimo sve uslove, kako bi deonica bila maksimalno bezbedna za saobraćaj. Deonica autoputa Miloš Veliki od Preljine do Pakovraća od velikog značaja je za sve građane Zapadne Srbije, jer će njenim puštanjem u saobraćaj biti rasterećena obilaznica oko Čačka, gde se svakog vikenda prave ogromne gužve u saobraćaju.To će svakako biti veliki dan za sve građane Srbije, ali sa tim nema stajanja, već se punim intezitetom nastavlja dalja izgradnja autoputa dalje ka Požegi – kaže Momirović.

I. S.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Amazonija

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu