Connect with us

Književnost

„488 pravila za život“ autorke Kiti Flanagan u prodaji

Foto: Promo

Knjiga „488 pravila za život“ predstavlja pokušaj komičarke Kiti Flanagan da svet učini boljim mestom za život.

Budući da donose protivotrov za svaku dosadnu sitnicu, ova pravila nisu napisana da bi se kršila. A autorka vam garantuje da ćete zahvaljujući njima biti bolje informisani, da ćete se bolje osećati i bolje izgledati; zapravo, bićete sveukupno bolji čovek.

Ovo nije knjiga o samopomoći – jer niste vi oni kojima je potrebna pomoć, već drugi ljudi. Bilo da nikada ne iskazuju zahvalnost kada je to preko potrebno, ili frustrirani naležu na sirenu u vozilu, ili pak ostavljaju jedan beskorisni listić toalet-papira na rolni, mnogi ljudi jednostavno ne poznaju pravila za život.

Knjiga sadrži i komentare o društvu u kome živimo, stvari koje su u prvom planu naše svesti i koje mi kao društvo zaista moramo da uzmemo u obzir. Ovo je knjiga za svakoga ko veruje da su dobri maniri i zdrav razum sinonimi za kvalitetan život.

Ako ne poznajete pravila, kako da ih poštujete?

Sada, s ovom razumljivom knjigom koju ćete imati nadohvat ruke, nećete imati nikakvih izgovora za loše ponašanje. Kad god niste sigurni kako da se ponašate u određenoj situaciji, i kad god želite da znate šta da ne radite u određenim situacijama, samo se latite knjige „488 pravila za život“. Sigurno ćete pronaći odgovor.

Vreme je da udahnemo malo pristojnosti u svet oko nas i učinimo ga vedrim i zdravim. Ako se ne slažete sa pravilom, zaboravite na njega, pređite na sledeće, iako su sva vredna čitanja.

„488 pravila za život“ potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan!

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Književnost

„Medveđi zagrljaj“ Milka Štimca u prodaji

Milutin Novković, nekadašnji broker Beogradske berze dospeo je među partizane nakon što je odlučio da pobegne sa robije, na kojoj se našao zbog berzanskih manipulacija.

Ratne nedaće podnosio je stoički jer se nadao da će ispraviti dve najveće greške u pređašnjem životu, odnosno da će dobiti priliku da spere ljagu sa svog imena i da ponovo osvoji ženu koju je voleo.

Na tom putu naići će na prepreke – pored bremena ratnog iskustva, moraće da se suoči i sa jednim od svedoka njegovih poslovnih prevara, kao i sa oficirom koji mu je nadređen. Pored toga, suočiće se i sa saznanjem da je na mestu njegove nekadašnje ljubavi ostala samo praznina.

Tamo gde je Milutinova priča počela – u kabinetu na Terazijama – za vreme samo jednog poslepodneva, klupko njegovog života će se razmrsiti, te će čitalac knjige Medveđi zagrljaj svedočiti razrešenju sudbine u kojoj junak nije uspeo da sačuva sebe u iščašenom svetu.

Milko Štimac je pisac i konsultant za organizaciju tržišta kapitala. Objavio je roman Poljubac miholjskog leta, čija radnja prethodi romanu Medveđi zagrljaj. Napisao je i nekoliko dramskih tekstova, od kojih su izvedeni Menica bez pokrića i  Pet lakih berzanskih komada. Osim tržištem kapitala, bavio se temama političke ekonomije i ekonomske istorije, u knjigama Akcionarstvo i demokratija, Biti, imati, glasati i Razvoj finansijske pismenosti. Univerzitetski udžbenik Berzansko poslovanje, u kojem je jedan od autora, doživeo je brojna izdanja.

Njegovo delo Medveđi zagrljaj potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu