Connect with us

LifeStyle

3 tipa žena koje muškarci izbegavaju

Ukoliko ste u potrazi za partnerom, razmislite o svojim osobinama

Nisu samo žne te koje biraju svoje partnere i traže im mane. I muškarci su ti koji imjau svoje zahteve i tačno znaju šta ne žele od svoje partnerke.

Donosimo vam tri tipa žena koje muškarci uvek izbegavaju.

Šefica

Ova žena su muškarcima izuzetno naporne i doživljavaju ih kao da im je šefovanje zapisano u DNK. U početku će im se to činiti slatkim, kada se počne osećati kao dečak u školi kom učiteljica govori šta mora da uradi, brzo će pobeći.

Tračara

Ova žena je poput žute štampe u očima muškaraca. Voli da ogovara i razgovara o drugim ljudima. U početku će se činiti kao zabavna sa svojim anegdotama, ali na kraju se muškarci počnu pitati  šta o njemu govori iza leđa.

„Spasiteljka“

Ova žena svuda vreba. Ona je vrsta žene od koje svaki muškarac želi da pobegne pod svaku cenu. Naravno, neki muškarci vole ovakve žene zbog vlastite nesigurnosti. Ona tvrdi da ga voli baš takvog kakav je, ali malo po malo, želi da ga promeni i spasi od samoga sebe. Prvo je to njegov stil, a onda i njegov muzički ukus. Jednostavno ga mora spasiti od tih bednih izbora jer ona najbolje zna što je za njega dobro. Kada stigne do njegovih prijatelja i hobija, on obično beži glavom bez obzira.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Bivša veganka priznala: „Veganstvo je bila najgora odluka u mom životu“

Pixabay

Bivša veganka i studentkinja prava Viktorija Ferez iz Atlante redovno na svom profilu na Tiktoku pokazuje šta jede u okviru svoje „mesožderne ishrane“, a u jednom snimku je priznala da je njena odluka da postane vegan bila najgora u njenom životu.

Viktorija je sedam meseci na takozvanoj mesožderskoj ishrani, u kojoj se konzumiraju samo namirnice životinjskog porekla (uz vodu i so), bez povrća, voća, biljnih ulja, pa čak i začina.

Zažalila je što je prešla na veganstvo

Bivša veganka tvrdi da je ovakva ishrana izlečila njene zdravstvene probleme, poput bolova u zglobovima, akni, sinusa, glavobolje i nadimanja. Viktorija je rekla da je jednom popustila pred „veganskom propagandom“ i počela da pije ovseno ili bademovo mleko i da jede povrće svaki dan.

„Nikada više ne bih podvrgla svoje telo tome. Priznajem da je najgora odluka u mom životu bila da pomislim da je veganstvo ispravno“, otkrila je ona i dodala da se nikada nije osećala bolje.

Bez voća, povrća i šećera

„Potpuno sam izbacila sve vrste šećera: voće, ugljene hidrate i prerađeni šećer. Ne jedem biljke, ne jedem povrće. Nikada se ne bih vratila toj hrani jer sam se osećala tako loše, a sada se osećam tako dobro“, objasnila je ona.

Sada za doručak jede jaja sa slaninom ili pljeskavicu, pije kafu sa šlagom i jede biftek svako veče.

@vic.ferraz beef short ribs are one of my fav high fat meals #carnivore #fyp #carnivorediet #highfatdiet ♬ original sound – VICTORIA

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu