Povežite se sa nama

Kultura

Zlatna frula juga Srbije sutra u Vranjskoj Banji

Objavljeno

on

Foto: Pixabay

Jubilarna dvadeseta Međuokružna smotra frulaša Zlatna frula juga Srbije biće održana u petak 11. juna od 18  sati u Vranjskoj Banji.

Manifestacija će se održati deveti put zaredom na platou kod Specijalne bolnice za rehabilitaciju i Restorana Kičer u ovom malom turističkom mestu.

Kako je saopšteno iz NU, ove godine prijavljeno je dvadeset frulaša iz Pčinjskog, Jablaničkog, Niškog, Pirotskog i Topličkog okruga.

Oni će se takmičiti u četiri kategorije – izvorno sviranje, savremeno sviranje, dueti i ansambli frula i mladi frulaši.

Takmičare ocenjuje stručni žiri, a najbolji među njima plasiraće se za Sabor frulaša Srbije Oj, Moravo, koji se tradicionalno održava u Prislonici kod Čačka krajem jula“, navode uz NU.

Najmlađi prijavljeni takmičar – frulaš ima 9 godina, a najstariji 82 godine.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Žene koje pričaju – Stand Up u Kuglašu

Objavljeno

on

Foto: Promo

Stand Up Comedy Show „Žene koje Pričaju“ u kojem učestvuju Ana Zlatanović i Jelena Mandarić  prvi put će biti izveden u Kuglašu u sredu, 23.juna od 20 sati!

,,Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju.

Treća članica ove sjajne ekipe, Jagoda Jovanović je opravdano odsutna ovog puta, ali Ana Zlatanović i Jelena Mandarić obećavaju interesantno veče u Kuglašu…

Ana Zlatanović je rođena i živi već 33 uzastopne godine. Odrasla je u Obrenovcu, gradu koji je Bog pogledao i rekao – umočiću. U životu je bila sve – branila je Srbiju od terorizma kao operater kontradiverzione kontrole aerodroma Nikola Tesla, slušala je žalbe korisnika u call centru i bila full time alkos. A kako je sve to izgledalo iz njene perspektive – dođite da čujete na našem sledećem nastupu.

Jelena Mandarić je iz Alibunara, ali je pre nekoliko godina rešila da krene trbuhom za kruhom. Pošto je bukvalista, završila je u Zagrebu, gde je započela svoju stand-up karijeru. Kada je shvatila da njenom trbuhu više prija hleb, vratila se u Beograd. Veliki ljubitelj sporta, bavila se košarkom gde je bila bedem odbrane u ekipi, i tu se njena sportska karijera i završava. Želi da pronađe svoj debeli ‘lad, obogati se, kupi barku i postane gusar.

Ulaz na stand up „Žene koje pričaju“ je 300 dinara.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • Brand studio

Sponzorisano

  • dezinfekcija

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu