Connect with us

Kultura

Zaječarska „Pokondirena tikva“ odigrana u Loznici

Foto: Pixabay

Predstava zaječarskog teatra „Pokondirena tikva“ Jovana Sterije Popovića, u adaptaciji i režiji Olivere Viktorović Đurašković, odigrana je na sceni Doma kulture “Vuk Karadžić” u Loznici.

Ljubitelji dobre komedije nagradili su gromoglasnim aplauzom  talentovane zaječarske glumce, saopštavaju iz pozorišta u Zaječaru.

U predstavi igraju Nataša Petrović, Olivera Viktorović Đurašković, Miloš Tanasković, Ivana Bartunjek, Predrag Grbić, Branislav Mijatović, Aleksandra Manasijević i Gabrijel Bećarević.

Ova svevremenska komedija Narodnog pozorišta Timočke Krajine “Zoran Radmilović” koja je uspešno izvedena širom Srbije, ali i na sceni Akzent teatra Beču, u sredu 30. novembra biće odigrana u JU pozorištu Prijedor u Prijedoru, u Republici Srpskoj.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Muzička industrija 8 – Ana Stanić

Na Youtube kanalu diskografske kuće Multimedia Music možete da pogledate osmu epizodu podkasta „Muzička industrija“.

Serijal „Muzička industrija“ je edukativnog karaktera i njegova ideja je da informiše članove strukovnih udruženja autora, producenata i izvođača kao i širu javnost o trenutnoj situaciji u muzičkoj industriji u Srbiji. Edukacija se odnosi na način ostvarivanja prava koja kolektivno zastupaju i koja se naplaćuju od strane tri kolektivna društva.

U svakoj od ukupno deset epizoda, o ovim temama govoriće autori, izvođači i stručna lica koja se bave ovom tematikom u primenjenom okviru današnje muzičke industrije u Srbiji.

Domaćini i autori emisija su Vladimir Đurić Đura i Rodoljub Stojanović, a gosti eminentne i cenjene ličnosti iz sveta muzičke industrije, svako u svom domenu poslovanja.

Gošća osme emisije je izvođač i predsednik MIMA Ana Stanić.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu