Connect with us

Kultura

Vodova Fest 22. oktobra u Ruskom Krsturu

Foto: Promo

Vodova Festival se vraća na velika vrata u obliku jednodnevnog koncerta na zatvorenom u Sportskoj Hali u Ruskom Krsturu!

Program večeri će obogatiti mnoštvo velikih i popularnih bendova, muzičara i DJ-eva, a na vrhu liste su hrvatski punk-folk bend Brkovi.

Sledeći hedlajner festivala je legendarni novosadski bend Atheist Rap koji su nedavno proslavili 30 godina svog postojanja i to je glavni razlog zašto ih ne treba propustiti na Vodovi.

U pratnji glavnih hedlajnera festivala, iz Sombora nam stižu “Antiglobalni Etno Pank” bend Neozbiljni Pesimisti, muzičari koji “mračne” teme iz naših života pretvaraju i pakuju u vesele melodije, što daje rezultat naziva njihovog imena – Neozbiljni Pesimisti.

Crazy Cousins krsturski punk bend koji će se domaćoj publici predstaviti posle mnogo godina, a mi se radujemo što ćemo ponovo uživati u njihovim hitovima koji su obeležili njihovu karijeru.

Drop Sensei,” Šurenje” Krsturci, kao jedini DJ set nastup na Vodovi, zatvoriće festival sa svojim unikatnim i veselim “Drum and Bass” muzičkim žanrom.

I za kraj, mladi, talentovani i porodični muzički duo Tina i Dare će sa svojom izvedbom otvoriti festival i napraviti uvertiru za povratak festivala koji je dugo godina bio jedan od najpopularnijih u državi i koji je zacrtao Ruski Krstur u muzičku mapu kvalitetnih festivala u Srbiji.

lj.z.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Kultura

Daren Emerson na dočeku Nove godine Hangaru

Foto: Pixabay

DJ Daren Emerson nastupiće 31. decembra, na dočeku Nove 2024. godine u prostoru Hangara Luke Beograd.

„Lajnap za Doček čine i drugi ljudi koji nikada nisu pratili trendove već ih kreirali, koji imaju dugačke i bogate karijere, čije hitove i danas možete čuti na radiju, ali i u setovima mlađih puštača muzike“, kaže se u saopštenju.

Kako je najavljeno, pored Emersona, i Feliks Da Hausket (Housecat) i Timo Mas (Maas) „okupiće iskusniju ekipu koja voli haus prizvuk, ali i onu gradsku publiku koja u poslednje vreme ima nešto manje izbora za izlazak“.

lj.z.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu