Connect with us

Horoskop

Veliki nedeljni horoskop (od 9. do 15. maja)

Pixabay

Ovan

Iako je situacija na poslu prilično dobra, tokom ovog perioda bićete preterano angažovani na nečemu što vam nikako neće odgovarati. Osoba koja računa na vašu privrženost verovatno će pokušati da vas nagovori da joj se pridružite na projektu od kojeg očekuje dobru zaradu. Više vam odgovara rad sa manjom ekipom saradnika. U iščekivanju ste da se dogodi nešto o čemu maštate. To bi mogao da bude susret sa osobom koja vam je izuzetno draga i na koju već dugo mislite, ili ako ste u vezi ili braku, partner će biti mnogo aktivniji u vašoj vezi. Bez većih problema na zdravstvenom planu.

Bik

Od sredine perioda kreće prilično naporan period, jer će saradnici biti previše zahtevni, konfuzni i neće znati šta od njih očekujete. Da biste se uklopili u tim saradnika koji nije preterano kooperativan biće vam potrebno mnogo strpljenja i truda. U ovom periodu dobićete iznenadnu poslovnu ponudu na koju već dugo čekate, a očekuju vas i poveći troškovi. i dalje ćete biti dobro raspoloženi i spremni da nekome date obećanja koja možda nećete moći da ispunite. Ako vam je stalo do Bika ili Ribe, što pre im to na neki način pokažite. Voda je jako važna za pravilno funkcionisanje organizma.

Blizanci

Pomalo ste dezorijentisani i niste u stanju da se postavite kako treba prema saradnicima, imate mnogo ideja, planova, ali nailazite i na opstrukcije ili lažna obećanja. Dobro biste mogli da unovčite svoje znanje ako biste se okrenuli ka nekom ko vam je pouzdan saradnik. Otoreni ste za saradnju sa Bikovima i Vagama sa kojima možete ostvariti dobru saradnju. Pokušavate da se postavite fer prema partneru, ali on verovatno nema mnogo sluha za vas. Moguće da vas doživljava kao nekog ko postavlja uslove, a nije dovoljno fleksibilan. Takođe moguća je tajna romansa na putu. Stres vam pravi zdravstvene probleme.

Rak

Odličan period ukoliko planirate nove poslove i ne posustajete pred preprekama. Ne ulazite u konflikt sa uniformisanim licima. Saradnja sa inostranstvom postaće intenzivnija. Neophodno je da budete načisto šta želite, naročito ako ste na početku veze. Ne bi trebalo da se preterano emotivno angažujete u vezi koja najverovatnije nema budućnost. Dobićete poziv da se sretnete sa Ovnom, Škorpijom ili Ribama. Ako ste u dugoj vezi ili braku, učinite neku vrstu ustupka partneru, ukoliko to od vas očekuje. Mogući su manji problemi sa bronhijama, disajnim putevima, plućima.

Lav

U ovom periodu mnogo toga bi moglo da krene u pozitivnom smeru, ali vi kao da niste svesni šta bi trebalo da preduzmete. Moraćete da pristanete na neku vrstu sporazuma oko projekta koji biste najradije sami da realizujete. Imate jaku konkurenciju, naročito ukoliko radite u velikoj firmi. U ovom periodu dobićete različite vesti o nekome ko vas intrigira i koga želite da osvojite, ili čiju naklonost želite da vratite. Imate mogućnost da napravite priličan haos u svom životu, pogotovo ukoliko ne znate šta hoćete. Preporuka je da razmislite o svom stilu života, navikama i da regulišete ishranu.

Devica

Ako ste u prilici da se dogovorite s Jarcem, Škorpijom ili Lavom o organizaciji posla u kojem želite da vi budete glavni, moraćete da im bar nešto obećate. Mnogi imaju poverenje u vas, ali ne osećate sigurnost kada je u pitanju stalno radno mesto. Veoma ste realni kada je u pitanju veza sa ambicioznom i energičnom osobom sa kojom povremeno dolazite u konflikt. Možete dobiti ponudu za ulazak u brak. Dobro razmislite o svemu. Povedite računa da poboljšate svoj imunitet i da povećate unos vitamina.

Vaga

Razrađujte planove u vezi s novim poslom u koji biste vrlo brzo mogli da uložite poveći deo energije, ali pazite da ne pravite dogovor sa Bikom ili Lavom koji nećete moći da ispoštujete. Troškovi ne bi trebalo da vas preterano brinu, jer ćete naći način kako da ih nadoknadite. Ljubavni život može da bude veoma zanimljiv, naročito ako želite da vratite naklonost jednog Jarca, Bika ili Blizanaca. Povećajte fizičku aktivmost. Postoji u vama mnogo nagomilane energije koja mora da se kanališe. Iskoristite je na najbolji način.

Škorpija

Ne gubite vreme baveći se tuđim problemima nego se što pre organizujte i krenite u nove poslove. Sve što ste započeli, a niste završili trebalo bi da završite tokom ovog perioda ili da započnete ono što ste planirali. Trudite se da ne primetite ono što vam ne odgovara. Pomalo ste ljubomorni ili prilično nespokojni ukoliko partner treba da ide na put. U ovom periodu dobićete vesti od osobe koja se dugo već raspituje o vama, ali ne dajete joj povod da pomisli da ste zainteresovani. Smanjite uzimanje masne hrane. Vodite računa kada su u pitanju jetra i pankreas.

Strelac

Ovo je dobar period za svaku vrstu posla sa prijateljima, naročito sa onima koji su oklevali da rade s vama. Dobićete nekoliko poslovnih ponuda o kojima bi trebalo dobro da razmislite. U ovom periodu intuicija vam nije jača strana. Priželjkujete da vam se dogodi nešto novo, susret, poznanstvo ili da se javi neka stara ljubav. Potrebno vam je mnogo razumevanja i pažnje i ukoliko ste slobodni imaćete želju za izlascima, ali samo sa onima koji vas u svemu maksimalno podržavaju. Problemi sa osetljivom bešikom i mokraćnim kanalima. Povedite računa, čuvajte se bakterija.

Jarac

Pokušavate da ubedite prijatelje da vam se pridruže u poslu za koji još uvek nemate tačnu koncepciju. Darežljivi ste i lako trošite novac ne razmišljajući mnogo o sutrašnjici. Bilo bi dobro da izbegavate one koji podrivaju vaše samopouzdanje, ali i one koji vam previše laskaju. Pokušajte da ubedite nekadašnjeg partnera da vam da još jednu šansu. Slobodni Jarčevi mogu upoznati Devicu ili Bika. Oni koji su u braku ili dugoj vezi, planiraće zajedničku budućnost. Podložni ste manjim problemima, imunitet vam je oslabljen, ne forsirajte se.

Vodolija

Period je odličan za svaki oblik saradnje sa strancima ili za ulaženje u partnerske odnose, naročito ako ste vi nosilac projekta. Trudite se da ubedite Blizance ili Škorpiju da bi trebalo da vas poslušaju, jer imate jasnu koncepciju kako da ostvarite svoju ideju. Vaš znak je poznat po sklonosti da koketirate i ako se tokom ovog perioda zaljubite u Vagu ili Bika situacija bi vrlo brzo mogla da se iskomplikuje. Ipak, u ovom periodu budite malo diskretniji ako nameravate da sedite na dve stolice, jer u tom slučaju možete prilično da iskomplikujete život. Moguće je manje trovanje ili stomačni virus.

Ribe

Poslovi u medijima ili velikim trgovinskim firmama mogu doneti dobre prihode, ipak pazite šta potpisujete. Nemojte biti spori u poslu, kako kod izvršenja obaveza tako i u zaključivanju ugovora. Početkom perioda moguće je poznanstvo s nekim ko će vas u svakom pogledu oduševiti, ali pitanje je da li je ta osoba slobodna i da li je spremna da ispuni svako svoje obećanje. Ne bi trebalo da se preterano opterećujete onim što se priča o vama. Mogući prolazni bolovi u grlu i problemi sa osetljivim krajnicima.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Veliki nedeljni horoskop (od 23. do 29. maja)

Pixabay

Ovan

Konačno dolazite do pravnih rešenja i dokumentacije na koju ste duže vreme čekali. Osećate se kao da ste skinuli veoma težak teret sa svojih leđa. Konačno možete da se posvetite svom poslu. Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Mogući su manji problemi vezani za krvotok. Povedite računa o povišenom pritisku, nemojte se izlagati stresnim situacijama.

Bik

Dolazite do informacije da nadređeni razmišljaju o tome da vam ponude unapređenje. Ne želite da žurite sa donošenjem zaključaka, ali jedva čekate da informacija postane zvanična. Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Rešili ste da osobi koja vam se dopada to stavite i do znanja. Ljubavne igrice polako privodite kraju, jer nemate više strpljenja. Veoma povoljan period u kom ste puni energije. Posvetite se aktivnostima koje vam prijaju i koje vas opuštaju.

Blizanci

 

Postoje neke stvari koje niste još sasvim dovršili i sada ćete se prihvatiti tog posla. Nemojte da dopustite da vas negativna atmosfera u radnom okruženju uvuče u svoj vrtlog. Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Teško vam je da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Imate neke lične nedoumice, nesigurnosti koje vas koče. Potrebno je da poradite na samopouzdanju, u suštini je sve ipak u vašoj glavi. Potrebno je da pronađete neki način da se relaksirate i oslobodite nagomilanog stresa koji može da izazove i neke veće probleme.

Rak

Možete ostvariti velike pomake kroz komunikaciju, poslovne pregovore. Povoljan je period i za potpisivanje novih ugovora za saradnju. Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Flertujete u prolazu, gde god da se pojavite i lako osvajate simpatije pripadnika suprotnog pola. Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogresan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate moguće odgovore. Čuvajte se kada su u pitanju respiratorne infekcije.

Lav

Koncentracija vam je opala, ne pokazujete previše interesovanja za svoje radne obaveze. Za sada vam zabušavanje prolazi nezapaženo. Period je povoljan ako ste planirali da otvorite račun za štednju u banci. Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Imaćete veoma zanimljivu priliku za flert, treba da je iskoristite. U partnerskim odnosima vam odgovara trenutno stanje. Tokom ove nedelje se veoma dobro osećate, nema naznaka za neke veće probleme na polju zdravlja.

Devica

Povoljni aspekti na polju posla vode vas do manjeg uspeha. Možete imati prilično harmonične odnose sa saradnicima. Bićete maksimalno posvećeni radnim obavezama i veoma uspešni u svemu čega se dotaknete. Svi cene vašu požrtvovanost i marljivost. Moguće je zanimljivo poznanstvo preko svakodnevnog okruženja ili ćete upoznati šarmantnu osobu preko posla. Deluje da ipak nećete preći okvire društveno prihvatljivog ponašanja. Maksimalno ste posvećeni poslu, previše se umarate i neredovno jedete.

Vaga

Došli ste do zaključka da vas neke kolege ne vide na pravi način i da ne postoji baš poštovanje prema vama sa svih strana. Niste zadovoljni zbog toga, ali ste naučili da se nosite sa ljudskom sujetom. Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Niste sasvim sigurni da li neko od vaših prijatelja pokušava da flertuje sa vama ili pogrešno tumačite nečije ponašanje. Zbunjeni ste i polako počinjete da tu osobu gledate drugim očima. Izvesni su problemi sa lošom cirkulacijom u nogama, pogotovo kod starijih pripadnika ovog znaka.

Škorpija

Veoma ste uspešni u realizaciji svojih zamisli. Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Iako ste u vezi, postoji jedna zanimljiva osoba koja nekako okupira vaše misli. Jasno vam je da je i ona zainteresovana za nešto više, daje vam pozitivne signale. Dobro razmislite da li ćete na kraju odlučiti da ostanete verni svom partneru. Moguća je upala grla. Krajnici su svakako osetljivi, kao i respiratorni sistem.

Strelac

Povoljna faza u kojoj možete da očekujete priliku za poslovni pomak. Konačno se neke stvari jasnije vide i vi polako kreirate svoje ciljeve i prioritete. Moguće je da i dalje čekate neki važan dokument. Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Veoma povoljna faza za novo ljubavno poznanstvo pod neobičnim okolnostima. Upustićete se u vezu bez mnogo razmišljanja. Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru. Došlo je vreme da se malo više pokrenete kada je u pitanju fizička aktivnost.

Jarac

Može se reći da prosto blistate u svojoj profesiji, svi se ugledaju na vas. Veoma ste lukavi i umete da se zauzmete za svoje interese. Mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite poslovne saradnje. Postoji jedna misteriozna osoba koja vam se nekako neprimetno uvukla pod kožu. Iako ni sami niste toga dovoljno svesni, sve više mislite na nju. Postoji izvestan rizik da se radi o nekome ko nije slobodan. Tokom ove nedelje ste prilično optimistični i radite na tome da povratite svoju unutrašnju snagu i mir.

Vodolija

Ovo je poslednji čas da neke važne stvari rešite i dovršite. Nemojte da odugovlačite da budete pasivni, nego iskoristite priliku dok je još tu. Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Svakodnevno srećete u prolazu jednu zanimljivu osobu, ali se još uvek niste zvanično upoznali sa njom. Njena pojava vas intrigira i polako skupljate hrabrost da joj priđete. Moguće je da ćete imati većih problema sa niskim pritiskom.

Ribe

Mnoge važne radne zadatke sada privodite kraju. Sve ono što ste čekali da ostvarite vam polako dolazi. Ako ste kojim slučajem bez posla, sada možete dobiti dugo očekivanu ponudu i solidno radno mesto. Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Očekuju vas zanimljiva dešavanja na emotivnom polju. Oni koji su u brakovima polako podižu tenziju u komunikaciji sa partnerom. Partner očekuje vašu emotivnu privrženost. Moguće je da vas muči nešto sporija probava, ali to rešavate promenom načina ishrane.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu