Connect with us

Horoskop

Veliki NEDELJNI horoskop (od 26. septembra do 2. oktobra)

Pixabay

Ovan

Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Nije vreme za bilo kakve eksperimente. Ako želite više novca, honoraran je sasvim dovoljan u ovom trenutku. Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su u minus fazi. Ljubomora i želja da špijunirate partnera ne vode ničem dobrom. Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša i kalorične hrane.

Bik

Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Interesatna poslovna ponuda ostaje da se krčka do kraja meseca. Dobro razmislite o svemu, jer će vaša naravno biti poslednja. Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rešavate da zarad njega investirate u budućnost. Ipak, ukoliko ste slobodni, oprezno. Nemate vremena da se opterećujete zdravstvenim problemima. Zubi i kosti trenutno su slaba tačka.

Blizanci

Ne možete da se požalite, sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Morate naučiti da sami povučete ručnu kočnicu na vreme. Poslovni dogovor vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Strah od novih odnosa je zapravo je strah od promena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Tromi ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Holesterol predstavljaja visoku cenu hedonističkog načina života.

Rak

Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Jedna osoba na polju posla vam nije naklonjena, budite oprezni. Puno lepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Pošto ste praktični, pokušaćete da ove dve stvari objedinite. Partner dobro prepoznaje vaše namere bez obzira na dobru pozu ili emotivnu igru koju igrate. Lakši hormonski poremećaj je prolaznog karaktera.

Lav

Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa vašim glavnim neprijateljem zvanim sujeta ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Manji novčani prihod obradovaće vas, jer će iznanada doći u vaše ruke. Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više „radite“, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični s tim u vezi.

Devica

Niste zadovoljni dosadašnjim poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da može biti bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se bez potrebe, a i dalje cupkate u mestu. U toku nedelje moguća i ponuda za prelazak na novo radno mesto. Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama. Nekada ste tolika cepidlaka da je čudo da vas partner trpi. Problemi sa kukovima i reumatizmom.

Vaga

Komunikativan i uspešan period je pred vama i trebalo bi ga na najbolji način iskoristiti. Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju i da sačuvate prisebnost duha. U večitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa je emotivni život prilično prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? Nešto tu nije kako treba. Greške morate ispravljati u hodu dok ne bude kasno. Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor.

Škorpija

Konflikt sa saradnicima više je nego inspirativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama. Novi uspeh može da unapredi vaš poslovni, društveni i privatni status. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Puno lepih trenutaka i radosti. Vreme ljubomore i nervoznih scena su daleko iza vas. Ukoliko se na vreme urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem. Proverite takodje i krvnu sliku.

Strelac

Više vremena posvećujete hobijima nego poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa bitno ne dešava. Nemojte se iznenaditi ukoliko na kraju meseca lični dohodak bude manji od očekivanog. i to onda kada vam je novac najviše potreban. Stalo vam je da se izborite za bolji plasman na poslovnoj sceni ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Sa stalnim partnerom postoji konstantno prepucavanje. Ali spontana avantura vreba u zasedi. Da li ste možda razmišljali o novom načinu ishrane?

Jarac

Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ovoga puta neće poći za rukom. Dovoljno ste jaki, tako da ignorišete zlonamerne osobe u okruženju. Imate mnogo pritajenih neprijateljan na polju posla. Skrenuli ste pažnju na sebe, ali to činite u nekom pogrešnom trenutku. Ipak, nemojte dozvoliti da vas uhvati panika. Slobodni pripadnici znaka na slavlju ili sedeljci upoznajete interesantnu osobu, čak se i zaljubljuju. Ova nedelja je u znaku romantike. Dobro se osećate.

Vodolija

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite. Ukoliko je potrebno da se nešto timski iznese na poslu, vi ste uvek prvi za takve akcije. Srećniji pripadnici znaka „crkuću“ u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Umete za zablistate u punom sjaju i da ostavite veliki utisak na osobu koja vam se dopada. Malaksalost je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja.

Ribe

Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Kolege vas konstantno izluđuju. Pokušajte da neke osobe izbacite iz misli kako bi mogli nesmetano da funkcionišete. Pokušavate da preduhitrite nečiju nameru i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema bliskoj osobi. Problemi sa kičmom i srcem.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Horoskop

Veliki nedeljni horoskop (od 5. do 11. decembra)

Pixabay

Ovan

Malo povucite ručnu kočnicu, raspravama ništa nećete postići. Promene na privatnom planu dobro će se odraziti i na vaš. Organizovaćete stvari na način na koji vam najviše odgovaraju. Bitnu promenu osetićete već u narednih par dana. Iskoristite pozitivnu energiju koju trenutno posedujete u ovom periodu. Naredna nedelja vam je odlična za konstruktivne razgovore sa partnerom radi stvaranja stabilnijeg odnosa. Posvetite se malo više sebi.

Bik

Pad koncentracije uticaće na vašu organizaciju što se posla tiče. Pokušajte da narednu nedelju provedete distancirajući se od svih problema, čak i kada je neočekivano umanjenje ličnog dohotka u pitanju. Potrudite se da što više vremena provodite sa voljenom osobom. U poslednje vreme ste se poprilično izolovali i zapostavili osećanja prema nekome do koga vam je izuzetno stalo. Promena raspoloženja u toku prve polovine nedelje.

Blizanci

Postoji velika šansa da vam se na poslu ponudi neka dodatna edukacija ili pak neka promena na radnom mestu, o kojoj trebate ozbiljno razmisliti. Neki poslovi bi mogli krenuti sa mrtve tačke. Mnogo to očekuju od vas. Nemojte čekati inicijativu nego krenite u realizaciju, drugi će se vrlo brzo pridružiti. Pravo vreme je da sednete i ozbiljno porazgovarate sa partnerom o događajima iz prethodnog perioda koji su unosili dodatnu nervozu. Povećan nivo nervoze.

Rak

Za sada vas ne očekuju neke posebne poslovne promene i ne možete promeniti ništa bitnije na svom radnom mestu. Za sve nezaposlene Rakove nije povoljan period za bilo kakve promene. Obuzdajte svoju prirodnu nestrpljivost. Previše ste se povukli u sebe i kao da vam ponestaje energije da se nosite sa partnerovim nabujalim negativnim emocijama. Nemate potrebe da budete u tolikom grču. Možete imati depresiju praćenu konstantnom glavoboljom.

Lav

Pripadnici znaka ovog znaka koji ne rade, imaće priliku da porazgovaraju o ponudama za posao. Vreme je da prestanete da gubite nedelje i mesece iščekujući neko polovično obećanje. Privatni život vam oduzima dosta vremena i će krenuti da trpi ukoliko ne presečete na pravi način. Potrudite se da budete pažljiviji prema partneru. Bitno je da sva obećanja koja ste dali ispunite. Ovo nedeljni aspekti na polju zdravlja su vam odlični.

Devica

Savet vam je da ne očekujete mnogo, već rutinski odradite sve obaveze koje imate pred sobom. Prijatelji očekuju da im referišete šta se dešava u firmi. Aspekti ukazuju na to da ste duže vreme u povoljnom periodu, tako da trebate da se potrudite da na neki način impresionirate osobu do koje vam je stalo. Neočekivani poziv na ručak ili večeru u vašoj režiji može mnogo značiti za vašu vezu. Moguće smetnje sa pritiskom.

Vaga

Pokušajte da svoje obaveze smanjite na minimum. Izuzeto vam je loša koncentracija, pa možete napraviti pogrešne poslovne poteze. Imaćete interesantnu poslovnu ponudu vezanu za inostranstvo. Osim toga osamili ste se i ne družite sa ljudima što doprinosi da razmišljate o negativnim stvarima u četiri zida. Organizujte neku žurku ili izmislite povod kako bi se okupili sa ljudima koji vam nešto znače. Pravo je vreme za dijetu.

Škorpija

Iskoristite energiju koju posedujete da u toku nedelje donesete sebi boljitak na poslovnom polju. Svoju urođenu kreativnost i želju kolega za saradnjom pretočite na pravi način u konkretan pomak koji će rukovodioci znati da cene i nagrade na pravi način. Sada ćete imati potrebu da se izolujete, da preispitujete svoje emocije. Nema nikakve potrebe da bilo šta planirate sa partnerom, jer ćete zračiti negativno, nerazumljivo i rezultati će sigurno izostati. Velika napetost.

Strelac

Osećate se bezvoljno i dezorijentisano. Morate biti oprezni sto se tiče poslovne komunikacije. Poznato je da možete biti nepromišljeni i samim tim često sebe stavljate u nezgodan položaj. Partner ne može više da prati vaš tempo. Pokušajte da se malo smirite, da provodite vreme bez opterećujućih razgovora i zahteva koji su često nerealni. Proverite krvnu sliku i pritisak, a ni poseta stomatologu ne bi bila na odmet.

Jarac

Poslovni aspekti su dobri, ali u prirodi svakog Jarca je da se poslovno opterećuje i stalno razmišlja šta je nekada bilo i šta će biti u budućnosti. To je nekako jače od vas i protiv toga se ne možete boriti. Partneru je jako teško da shvati i prihvati vašu tvrdoglavost i česte promene raspoloženja praćene pesimističkim mislima. Mogući problemi sa stomakom i organima za varenje. Izbegavajte alkohol, takođe ako ste pušač smanjite broj cigareta.

Vodolija

Pokušajte da poslovne obaveze svedete na minimum, osećaćete se izuzetno iscrpljeno. Imali ste tešku prethodnu nedelju koja vas je maksimalno istrošila. Prepustite drugima čelo kolone. Ova nedelja je odlična da sa partnerom odete na neki kraći put. Bitno je samo da promenite ambijent i već nakon dva tri dana van mesta stanovanja baterije će biti maksimalno napunjene, a emocije prema voljenom biću pojačane. Bolovi u kolenima.

Ribe

Poprilično ste rasejani, razbacujete energiju na sve strane. Pokušajte da se malo bolje fokusirate na svoje poslovne zadatke i obaveze. Jedan kolega će imati interesantan predlog o kome vredi razmisliti. Slobodne Ribe mogu očekivati poziv od osobe koja vam se duže vremena sviđa. Napravite dobru taktiku, jer ovoga puta ne smete pogrešiti niti u jednom koraku. Što se tiče zdravlja morate povesti više računa o sebi, lošim navikama i načinu ishrane.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu