Connect with us

Hronika

Užas u Zaječaru – vozač autobusa se ubio pred putnicima

pol
Foto: Pixabay

Juče u popodnevnim časovima, vozač autobusa (55) iz Zaječara ubio se naočigled mnogobrojnih putnika koji su bili na autobuskoj stanici i posmatrali kako se nesrećni čovek ubada nožem po celom telu.

Stravična drama je počela nakon 15 časova kada su uspaničeni putnici, koji su čekali autobus na zaječarskoj autobuskoj stanici, pozvali policiju i rekli da vide nekog čoveka u autobusu kako se ubada nožem.

Videli smo da je sredovečni čovek ušao u autobus. Zatvorio je vrata za sobom, a onda iznenada izvukao nož i počeo sebe da ubada po celom telu. Krv je počela da lipti. Odmah smo pozvali policiju – kažu očevici, prenosi Kurir.rs

Policija i Hitna pomoć je ubrzo stigla na mesto nesreće.

Nekoliko policajca je prišlo autobusu i počeli su da mu govore da otvori vrata. On je već bio krvav, i vikao im je da se sklone jer će sebi prerezati vrat. Iz stomaka mu je išla krv. Policija se malo udaljila i pozvala pregovarački tim. Oni su brzo stigli, prišli autobusu, i kroz zatvorena vrata počeli da vikom razgovaraju sa vozačem da bi ih čuo. Govorili su mu da to ne čini, da svaki problem ima rešenje. Pregovori su trajali skoro dva sata, prenosi Kurir.rs

Na kraju, policija je uspela da uđe u autobus i ekipa hitne pomoći je iznela krvavog vozača koga su hitno prebacili do zaječarske bolnice. Nažalost, od posledica ranjavanja, čovek je preminuo u zaječarskom Zdravstvenom centru.

Kolege od šoka ne mogu doći do reči. Kažu da ništa nije upućivalo na ovu tragediju.

Razlog zbog čega je presudio sebi i to na ovako brutalan način, na radnom mestu, pred svedocima, ostaće večna tajna.

(Kurir.rs)

I.T.

 

 

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

PAS IZUJEDAO DEČAKA (10) U ČAČKU

Pixabay

Na Gradskom bedemu u Čačku, u blizini Muzičke škole došlo je do incidenta kada je, prema rečima očevidaca, pas ujeo desetogodišnjeg dečaka.

– Sve se vrlo brzo odigralo, pas je odjednom prišao dečaku i ujeo ga za nogu. Prolaznici koji su se našli u blizini pozvali su Komunalnu policiju. Dečak je, koliko smo mogli da vidimo, zadobio lakše telesne povrede – kaže jedan od očevidaca.

On dodaje da su konkretno psi lutalice velika opasnost, a da se neretko kreću u čoporu i tako ulivaju strah građanima koji se šetaju Gradskim bedemom, koji važi za najlepši deo grada.

Tokom prethodnih godina dešavalo se da psi lutalice poprilično „izujedaju“ i budžet Čačka jer su velika novčana sredstva uplaćivana na ime odštete zbog napada kako na građane, tako i na domaće životinje.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu