Connect with us

Region

Urednik umro tokom programa uživo

Pixabay

Oko 22 sata njemu je iznenada pozlilo na poslu, odmah je pozvana Hitna pomoć, ali reanimacija nije uspela.

Dugogodišnji muzički urednik Hrvatskog radija Ivan Dvoržak preminuo je sinoć na svom radnom mestu.

Oko 22 sata Dvoržaku je iznenada pozlilo na poslu – na „smeni“ Radio Sljemena.

Kako se saznaje, odmah je pozvana Hitna pomoć, ali su svi njihovi napori na reanimaciji bili uzaludni.

Nezvanično se saznaje da je gradonačelnik Tomislav Tomašević, koji je sinoć gostovao u Dnevniku HRT-a, izašao iz studija sa šokiranim zaposlenima koji su samo 10 minuta ranije bili svedoci smrti kolege.

– Sve nas je sinoć šokirala iznenadna smrt kolege Ivana Dvoržaka, dugogodišnjeg muzičkog urednika Hrvatskog radija, koji nas je, na žalost, napustio u 50-oj godini. Kolege će ga pamtiti po vedrom duhu, predanosti poslu i ljubavi prema muzici, a slušatelji po emisiji „Glazba za sanjarenje“, koja se emitirala nedjeljom navečer – stoji u saopštenju Hrvatskog radija.

Dvoržakov kolega Robert Urlić je izjavio:

– Teško mi je govoriti o kolegi kojeg sam svakog dana gledao preko puta stola, s kojim sam komentarisao svakodnevno muziku, nove i stare pesme, pjevače, muzičare, koji me je uvijek znao oduševiti svojom perspektivom i interpretacijama. Ivan Dvoržak bio je veliki znalac domaće i strane muzike, čovek posvećen muzici, koji je uvek tražio ono najbolje u muzičkim djelima.

Continue Reading
Advertisement akcija ams


e arhiva
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

LOME STOLICE, GAĐAJU NASTAVNICU Šok snimci iz škole

Printskrin YT

Podgorička policija podnela je prekršajne prijave protiv A.V. i L.B, dva bivša učenika Srednje mešovite škole (SMŠ) „25.maj“ u Tuzima zbog drskog ponašanja, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju, policiji je 8. septembra prijavljeno da se u SMŠ „25.maj“ u Tuzima učenici nedolično ponašaju, viču, uništavaju školski inventar, bacaju predmete u pravcu profesora pomenute škole.

U odnosu na pomenuti događaj objavljeni su i video snimci na društvenim mrežama, koje su preneli i mediji.

„Preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica su u cilju identifikacije lica sa snimka prikupili obaveštenja od bivših učenika ove škole – R.B., M.B., A.V., D.D., B.A. i L.B., te od prethodnog direktora SMŠ „25.maj“ – G.L., kao i od trenutnog direktora ove škole – S.L.

Osim toga, prikupljena su obaveštenja i od dve profesorke. Sa svim spisima predmeta upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se nakon uvida u spise predmeta, 20. novembra, izjasnio da u radnjama ovih lica nema elemenata krivičnog jela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, navodi se u saopćenju.

Kako je objavila Televizija Vijesti, neki od snimaka, koji su se našli na društvenim mrežama, nastali su krajem prošle školske godine. Na nekima od njih, osim uništavanja školske imovine i neprimerenog ponašanja, vidi se i kako učenici gađaju nastavnicu Ardijanu Junčaj, koja u ovoj školi predaje ekonomsku grupu predmeta.

Podsetimo da je mesto i opština Tuzi sa pretežno 80% naseljena Albancima i bošnjacima, gde pored nasilja se statistički krije i najveća stopa kriminaliteta u ovom delu Crne Gore.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu