Connect with us

Hronika

Upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci

Foto: Pexels

Saobraćajna policija u Beogradu tokom noći isključila je dva vozača iz saobraćaja koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Pripadnici saobraćajne policije prvenstveno su pola sata pre ponoći u ulici Milke Lukić u Zemunu, zaustavili putnički automobil kojim je upravljao dvadesetjednogodišnjak.

Droga testom je utvrđeno da isti upravlja vozilom pod dejstvom kanabisa i kokaina.

Nakon toga, oko 3 sata nakon ponoći u ulici Milutina Milankovića na teritoriji opštine Novi Beograd, policija je zaustavila putnički automobil marke „opel“ kojim je upravljala devetnaestogodišnja devojka, koja je prethodno dva puta prošla kroz crveno svetlo na semaforu.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je devojka imala 1,24 promila alkohola u organizmu.

Vozači su zadržani u policijskim službenim prostorijama i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

TEŠKA NESREĆA NA „MILOŠU VELIKOM“: Muškarac poginuo, devojčica povređena

Pixabay

Jedna muška osoba je poginula, dok je devojčica povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18.35 časova na putu Pepeljeva – Lajkovac, na auto-putu „Miloš Veliki“ u smeru ka Beogradu.

Do nesreće je došlo kada je teretno vozilo udarilo muškarca I. Ž. i dete A. Ž. koji su se nalazili pored svog vozila u zaustavnoj traci auto-puta.

Muškarac I.Ž. život je izgubio na licu mesta, a devojčica je sa povredama prevezena u bolnicu, objavili su beogradski mediji.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube
U trendu