Connect with us

Crna Gora

Ubica sa Cetinja usmrćen sa pet metaka, samo jedan policijski

Pixabay

Obdukcioni nalaz ubice sa Cetinja Vuka Borilovića pokazao je da je od pet metaka pronađenih u njegovom telu samo jedan ispaljen iz policijskog oružja.

Obdukcioni nalaz Borilovića, koji je sredinom avgusta na Cetinju ubio deset i ranio šest osoba, pokazao je da su sve povrede od metaka kojima je pogođen bile smrtonosne.

Ko je sve pucao tog dana na Borilovića u tužilaštvu nije saopšteno portalu RTCG, osim da je samo jedan od pet metaka policijski i da za ostala četiri nije utvrđeno iz kog oružja su ispaljeni.

Nalaz balističkog veštačenja, kako je saopštila rukovodilac Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica, nije otkrio ko je sve pucao.

 

(b.i)

Continue Reading
Advertisement Girl with a jacket
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Crna Gora

Aleksandar Vučić: „Odnosi Srbije i Crne Gore važni za stabilnost regiona“

Foto: Unsplash

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je očekivanje da će Srbija i Crna Gora sva otvorena pitanja nastaviti da rešavaju dijalogom na uzajamno prihvatljiv način, jer su dobri odnosi dve zemlje, osim za građane, važni i za sve ukupnu stabilnost u regionu.

U razgovoru sa predsednicom Skupštine Crne Gore Danijelom Đurović naglasio je da će Srbija nastaviti da promoviše stabilnost u regionu, vodeći politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu, kao i da ostaje posvećena daljem razvoju dobrosusedskih odnosa sa Crnom Gorom.

Vučić je tom prilikom izrazio zadovoljstvo većim stepenom saradnje parlamenata Srbije i Crne Gore i istakao da je neophodno raditi i na dodatnom jačanju ekonomske saradnje i infrastrukturnom povezivanju, saopšteno je iz Predsedništva Srbije.

Oni su još razgovarali i o evropskim integracijama, geopolitičkim pitanjima, stanju u regionu i drugim ključnim temama.

I. S.

Continue Reading

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu