Connect with us

Horoskop

U martu se rađaju piloti, u junu šefovi, u oktobru dugovečni

Pixabay

Mesec rođenja ne određuje samo naš horoskopski znak, već utiče i na naše zdravlje, sklonost ka određenim zanimanjima, ali i dugovečnost, potvrđuje statistika. Najviše obolelih od epilepsije i Alchajmerove bolesti rođeno je u januaru. Februar je „rezervisan“ za umetnike, ali i osobe sklone narkolepsiji.

U martu se rađaju kreativci, muzičari i piloti, dok su aprilske bebe pod većim rizikom da razviju neki poremećaj ishrane, postanu alkoholičari i obole od Parkinsonove bolesti. Rođeni u maju su zdravstveno u prednosti, jer imaju manji rizik od svih bolesti.

Osobe rođene u prvom letnjem mesecu imaju više šansi da dobiju dijabetes i multiplesklerozu, ali i šefovsku stolicu. Izraelska studija sprovedena među 300.000 prijavljenih za vojsku pokazala je da junske i julske bebe imaju veće šanse da razviju kratkovidost.

Ako ste bili loši u školi, a rođeni ste u avgustu, sad imate opravdanje, jer ste „predodređeni“ za slabija dostignuća kad je formalno obrazovanje u pitanju. Ali, zato, septembarske bebe briljiraju u učionicama.

Najdugovečniji su ljudi koji su svetlost dana ugledali u oktobru, a čuvajte se novembarskih beba. Oni su najskloniji pesimizmu, a od 100 serijskih ubica, 17 je došlo na svet baš u novembru, dok je u drugim mesecima rođeno upola manje. Decembarske bebe imaju manji rizik da obole od astme, ali i veliku šansu da postanu zubari.

Continue Reading
Advertisement akcija ams
akcija skener
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Ova 4 horoskopska znaka najviše kukaju zbog svega i svačega

Pexels

Neki horoskopski znakovi su poznati po svojoj sklonosti da preispituju situacije i preterano brinu o svemu, što bi se moglo tumačiti kao kukanje.

Rak

Kao vodeni znak koji je duboko povezan s emocionalnim svetom, Rakovi mogu biti posebno osetljivi na svaku sitnicu. Mogu se lako uznemiriti i mogu se brinuti o detaljima koje drugi znakovi možda ne bi smatrali važnim.

Devica

Poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi i pažnji oko detalja, Device mogu imati tendenciju da se brinu ili žale na stvari koje se drugima mogu činiti sitnicama. Njihova kritička priroda može ih podstaći da preispituju sve oko sebe i zato ih drugi smatraju sitničavima.

Vaga

Vage su poznate po svojoj težnji za ravnotežom i harmonijom pa se mogu lako uznemiriti kada stvari nisu kako bi trebale biti. Mogu se brinuti o detaljima koji utiču na njihov osećaj ravnoteže i pravde.

Jarac

Kao zemljani znak koji teži stabilnosti i reda, mogu se brinuti o sitnicama koje su drugima nevažne. Njihova potreba za kontrolom može ih dovesti do prekomernog razmišljanja o detaljima, prenosi Index.hr.

Continue Reading

Sponzorisano

Sponzorisano

Oznake

Istaknuto na YouTube

U trendu