Povežite se sa nama

Filmovi

U Los Anđelesu održana svetska premijera filma “Zlica”

Objavljeno

on

Emma Stone / Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty Images for Disney

Sinoć je u Los Anđelesu održana svetska premijera dugoiščekivanog Dizni filma „Zlica“ (Cruella) reditelja Krega Gilespija.

Pred projekciju filma na crvenom tepihu ispred holivudskog El Captain teatra uz pratnju reditelja Krega pojavile su se i filmske zvezde najnovijeg Dizni ostvarenja, protagoniskinja i dobitnica nagrade Oskar Ema Stoun, glumica Kirbi Hovel-Baptist, kao i ostala glumačko-autorssa ekipa filma.

Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney

Naredne nedelje, od četvrtka 27. maja i domaća publika moći će da uživa u filmskom spektaklu i priči o poznatom ekstravagantnom Diznijevom liku Zlici, kada će se širom Srbije film naći na bioskopskim platnima.

Nastala kao opaki lik crtanog klasika 101 Dalmatinac, uz koji su odrasle mnoge generacije, Diznijevu Zlicu sada upoznajemo iz novog ugla njene mladalačke prirode, iz perioda kada je kao devojka težila svojim nedosanjanim snovima.

Foto:  Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

U srcu Londona ’70-ih godina u jeku pank pokreta obmanama sklona Estela je mlada i  inteligentna devojka odlučna da se proslavi u svetu dizajna. Tumarajući ulicama Londona mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli, podržavajući njenu glad za nestašlukom.

Estelinu sklonost ka dizajnu i modi primetiće modna legenda i baronica Von Helman čiji lik u najnovijem Diznijevom ostavrenju tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson. Povezanost ovih dveju „dama“ pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica.

Foto:  Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney

U glumačkoj postavi pored Eme Stoun i Eme Tompson (Emma Thompson) našli su se i: Emili Bičam (Emily Beecham), Kirbi Hovel-Baptist Mark Strong (Mark Strong), Pol Valter Hauzer (Paul Walter Hauser) i drugi.

Bazirano na noveli engleske spisateljice Dodi Smit „101 Dalamatinac“, film je snimljen po scenariju Dejne Foks i Tonija Mek Menare.

Nastavi sa čitanjem
Sponzorisano Girl with a jacket
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Filmovi

„Zec Petar: Skok u avanturu“ stiže u bioskope 1.jula

Objavljeno

on

Foto: Promo

Animirano-igrani film Zec Petar koji je pre tri godine osvojio je srca publike širom sveta, stiže u domaće bioskope 1.jula.

Svi obožavaoci ovog ostvarenja u režiji Vila Glaka ove godine imaće priliku da pogledaju i njegov nastavak. Nestašni zec u plavom kaputu vraća se na velika platna u potpuno novim nestašlucima i avanturama.

A kako to izgleda kada želja za pustolovinom izmakne kontroli bićete u prilici da vidite u bioskopima širom zemlje od 1. jula u filmu Zec Petar: Skok u avanturu! Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik.

Foto: Promo

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bundalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Kao što je to bilo 2018. godine, i ovoga puta avanture Zeca Petra biće sigurno jedan od najvećih porodičnih filmskih događaja koji će do suza nasmijati i oduševiti sve generacije gledalaca.

Nastavi sa čitanjem

Sponzorisano

  • dash restoran

Sponzorisano

  • dash restoran

Oznake

Istaknuto na YouTube

turistička agencija VOS TRAVEL

U trendu